Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Breng jouw website naar nummer 1 in Google met onze SEO specialisten! Verbeter jouw online vindbaarheid in zoekmachines en krijg meer gratis websitebezoekers.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, of Search Engine Optimization (SEO), is een verzamelnaam voor alle processen die meewerken om een webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in zoekmachines. SEO optimalisatie betekent eigenlijk niets minder dan websites zo te optimaliseren, dat ze hoger worden getoond in zoekmachines zoals Google en Bing. De voordelen van zoekmachine optimalisatie op een rijtje:

Hoger komen in Google

Zoekmachine optimalisatie kent drie belangrijke pijlers: techniek, content en autoriteit. Onze SEO specialisten maken altijd gebruik van deze drie pijlers bij het ontwikkelen van een SEO strategie. Door deze onderdelen van zoekmachine optimalisatie zo goed mogelijk in te vullen wordt je website hoger gerankt in Google, wat als resultaat leid tot meer websitebezoekers. Wil je hoger komen in Google door middel van adverteren? Lees dan meer op onze pagina over adverteren op Google.

De drie pijlers van SEO

Techniek

Tegenwoordig is het van groot belang hoe een site technisch in elkaar steekt. Dit gaat niet alleen om hoe je website is opgebouwd maar ook om bijvoorbeeld de snelheid, de site structuur en de techniek in het algemeen. Wij analyseren en adviseren over de techniek van jouw website.

Content

Relevant content is een onmisbaar onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. Door middel van een goed zoekwoordenonderzoek en het juist implementeren hiervan haal je online resultaat.

Autoriteit

Linkbuilding is één van de belangrijkste aspecten binnen SEO. Met een goede linkbuilding strategie kan jouw website nog beter ranken in Google. Linkbuilding is het creëren van hyperlinks van andere websites naar jouw website.

SEO optimalisatie bij Digitalness

In 2022 hebben wij

1
SEO trajecten voltooid
1 +
Nummer 1 posities in Google
1 %
Gemiddelde stijging websitebezoekers
seo specialist arnhem
seo-arnhem
marketingbureau-arnhem

Zoekmachine optimalisatiepakketten

Wil je je website graag een flinke boost geven voor je online zichtbaarheid? Onze SEO specialisten kunnen je hierbij helpen. Wij hebben de kennis in huis om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google en Bing. Met een team van specialisten gaan wij graag aan de slag om jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren voor zoekmachines.


Strategiegesprek

Vrijblijvend

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in


SEO teksten

Op aanvraag

(Inclusief zoekwoordenonderzoek)


Linkbuilding

Op aanvraag

(Inclusief zoekwoordenonderzoek)

Zoekmachine optimalisatie is een duurzame investering

Weet je wie je doelgroep is? Dan kun je ze heel gericht aanspreken op je webpagina’s. Door middel van een zoekwoordenonderzoek kun je bepalen welke zoekwoorden het meeste effect zullen gaan hebben op je online vindbaarheid. Ook kom je er zo achter welke vragen je moet beantwoorden met je content. Daarnaast is het van belang dat je website gebruiksvriendelijk, duidelijk gestructureerd en snel is. Investeer je in een goede website, de juiste content en andere SEO-middelen? Dan heb je daar lange tijd profijt van. Lees hier meer over de basis van SEO.

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

''Google only loves you when everyone else loves you first''

Optimaliseer je website en kom hoger in Google, genereer meer gratis websitebezoekers en verhoog je omzet!
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?