Webshop laten maken

Bereik je klanten snel, moeiteloos en 24/7 met een professionele webshop

Webshop laten maken arnhem

Webshop laten maken.

Webshop laten maken arnhem

Stap in de wereld van online verkoop en bereik je klanten snel, moeiteloos en 24/7. Bij Digitalness werken we samen met jou om een webwinkel te creëren waar je trots op kunt zijn. Laat je webshop maken door ons team van specialisten en ontdek de kracht van e-commerce. 

Samen maken we er een succes van

E-commerce

Professionele webshop laten maken gericht op conversie

Ben je op zoek naar manieren om je omzet te laten groeien? Als je één of meerdere producten aanbiedt, is een webshop tegenwoordig van onschatbare waarde. Met een webshop kan je jouw producten wereldwijd online verkopen. Een professioneel ogende en goed functionerende webshop is essentieel om je omzet te verhogen. Laat ons helpen om met een effectieve webshop de omzet te laten groeien.

Laat ons je overtuigen

Vrijblijvend concept voor een nieuwe homepage

Ben je benieuwd naar hoe wij een nieuwe professionele webshop voor jouw bedrijf voor ons zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan.  Op basis van een introductiegesprek ontwerpen wij een concept homepagina om de uitstraling van een nieuwe website te visualiseren. Zo heb jij een goed beeld van wat je kan verwachten. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met onze vakmanschap en expertise. Een webshop laten maken was nog nooit zo effectief!

webshopbouwer in arnhem

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij jouw ultieme webshop kunnen bouwen, moeten we jou en het bedrijf eerst beter leren kennen. We zullen wat vragen hebben over jouw doelen, producten, & eventueel concurrenten. Vervolgens gaan wij op onderzoek uit hoe we jouw doelen zo goed mogelijk kunnen realiseren. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe webshop visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de webshop er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige webshop, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de webshop en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe webshop. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de gehele webshop. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de webshop bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De webshop wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw webshop lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe webshop binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw webshop opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Cases

Hierbij een greep uit ons werk

Snel, gebruiksvriendelijk en gericht op conversie

Een moderne & professionele
webshop laten maken

Een moderne & professionele webshop

Basic

€1495

Premium

€1995

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw webshop eruit moet komen te zien. Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Hosting & support

website hosting

Bol.com – Amazon – Zalando – Blokker – Marktplaats.nl

Start direct met verkopen op marketplaces

Voor iedere webshop kan het interessant zijn om het aantal verkoopkanalen uit te breiden.  Start daarom met het verkopen op online marktplaatsen. Wij kunnen je hier volledig bij begeleiden. Marketplaces zijn essentieel voor merken om een breed scala aan producten aan te bieden binnen één online ecosysteem. Terwijl Bol.com één van de grootste en bekendste is in Nederland, is het belangrijk om ook andere, niche marktplaatsen te overwegen. Elk van deze platforms heeft zijn eigen unieke voordelen en nadelen, wat wij in onze strategie meenemen om jouw merk optimaal te positioneren.

webshop bouwer arnhem

Bewezen strategieën met aantoonbare resultaten

Al onze online marketing werkzaamheden op een rijtje

Vraag een gratis homepage concept aan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe professionele webshop eruit kan zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan en ontdek de mogelijkheden. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met ons vakmanschap en expertise.

Nieuwe websites
0 +
Nieuwe webshops
0 +
tot 4 Weken levertijd
0
Tevredenheidsgarantie
0 %

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?