Webshop laten maken

Verkoop je producten snel, makkelijk en 24/7 online. Samen maken we een webwinkel, waar jij trots op bent. Laat je webshop maken door het team specialisten van Digitalness. 

Professionele webshop laten maken gericht op conversie

Wil jij een webshop laten maken om zo je omzet te verhogen? Wanneer je één of meerdere producten verkoopt is een webshop tegenwoordig onmisbaar. Met een webshop kan je jouw producten online over de hele wereld verkopen. Een professioneel ogende en goed werkende webshop zal de omzet laten doen toenemen. Maar hoe zet je een nieuwe webshop op zonder enige kennis?

Waarom je webshop laten maken bij Digitalness?

Binnen twee weken een webshop

Nadat we contact hebben gehad over de kenmerken en unique selling points van jou producten, kunnen wij direct beginnen. Zodra jij ons het startsein hebt gegeven, gaat ons team direct aan de slag met het bouwen van de webshop. In twee weken tijd zorgen wij ervoor dat jouw webwinkel online staat. 

Toegankelijk en transparant

Bij Digitalness zijn we toegankelijk en transparant naar onze klanten toe. Heb je tijdens of na het bouwen vragen of opmerkingen, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Daarnaast nemen wij je graag mee in het hele proces zodat je niks ontgaat. Het doel van ons online marketing bureau is om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent! 

Betaalbaar

Bij ons zal je niet geconfronteerd worden met torenhoge kosten, wel met eerlijke en betaalbare prijzen. Voor we beginnen spreken we een prijs af, dus je hoeft geen onverwachte kosten achteraf te verwachten. 

Wat kost het om een webshop te laten maken?

Voor iedere ondernemer hebben wij een passend pakket. Wij bieden drie soorten websitepakketten aan: Basic, Premium en Maatwerk. Welk pakket je ook kiest, onze service is voor iedereen optimaal. Wil je graag weten welk websitepakket het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan gerust contact op met ons voor een eerlijk advies.


Basic

€895,-


Premium

€1195,-


Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw webshop eruit moet komen te zien. Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Voordat wij jouw ultieme webshop kunnen bouwen, moeten we jou en je bedrijf eerst beter leren kennen. We zullen wat vragen hebben over jouw doelen, producten, & eventueel concurrenten. Vervolgens gaan wij op onderzoek uit hoe we jouw doelen zo goed mogelijk kunnen realiseren.

Bij Digitalness geloven we er niet in dat we met één opzetje voor iedereen een goede webshop kunnen maken. Wij bouwen dan ook voor iedere klant een unieke webshop. Om te beginnen maken wij een opzet en jij bepaalt (met advies van ons) of bepaalde punten anders moeten. Maar een goed ontwerp is niet alleen maar hoe het er uit ziet, maar vooral ook hoe het werkt.
Is het logisch opgebouwd? Vindt de doelgroep er zijn weg naartoe? En hoe zal de gewenste conversie zo vaak mogelijk uitgevoerd worden. Uiteindelijk blijft jouw webshop bezoeker het uitgangspunt van al onze keuzes.

Pas wanneer jij volledig tevreden bent over de opzet van jouw webshop, beginnen wij met het invullen van de beste content en de bijpassende tools. Ook tijdens deze stap heb je weer alle mogelijkheid om bepaalde punten aan te passen. 

Eventuele problemen of pijnpunten lossen altijd samen op,  we stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent. 

Eindelijk, na 2 tot 4 weken is jouw unieke webshop af en klaar voor gebruik. We plannen een eindgesprek in en leggen je hierin precies uit hoe alles werkt. We bespreken de mogelijkheden om het onderhoud van jouw webshop onder ons te nemen, of we leggen je goed uit hoe je dit zelf kan regelen. Bekijk hier een aantal tips om van jouw nieuwe webshop een succes te maken.

Webshop onderhoud bij Digitalness

Als je website of webshop eenmaal klaar is bieden wij de mogelijkheid om voor €50,- per maand jouw webshop compleet te laten onderhouden. Heb je al een website en wil je deze graag laten onderhouden dan ben je bij Digitalness ook op het juiste adres. Wij zorgen er voor dat je website altijd veilig is en up to date blijft. Ook zorgen we er voor dat:

  • De website snel blijft
  • SEO geoptimaliseerd
  • Wekelijks updaten van jouw website
  • Controle en beveiliging
  • Maandelijkse rapportage
En natuurlijk kan jij ons altijd bellen om bepaalde content aan te passen. Ideaal tijdens bijvoorbeeld de feestdagen of wanneer jij een leuke actie hebt.
 
 
 
 
 
 
 

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze specialisten zitten klaar om jouw bedrijf een boost te geven op het gebied van online marketing
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?