Over Digitalness

De online marketing partner voor het digitaliseren van je bedrijf. Hier lees je wie wij zijn, waarom we gestart zijn met Digitalness en vertellen we je wat onze missie is.

Het team

Nick Kiburg

Co-owner & Online marketing specialist

Als ondernemer in de e-commerce wereld en door zich te specialiseren in online marketing, is Nick onze specialist op het gebied van e-commerce. Wil je een webshop laten bouwen, een extra verkoopkanaal genereren of online adverteren via Google en/of social media? Dan is Nick onze juiste man om jou hierbij te helpen. 

Julian Dorland

Co-owner & Online marketing specialist

Met veel kennis en praktijkervaring is Julian is onze specialist op het gebied van strategie ontwikkeling, conversie optimalisatie, online vindbaarheid en webdesign. Heb jij online marketing vraagstukken op één van deze vlakken? Dan is Julian onze juiste man die jou hierbij kan helpen. 

reviews-digitalness-arnhem

Ons verhaal

 

Digitalness is opgericht om bedrijven online een boost te geven. Doordat de wereld steeds meer digitaal wordt is het bijna onmogelijk om online bedrijfsvoering te negeren. We hebben al veel klanten mogen helpen en hebben aantoonbare resultaten behaald. Wil je meer informatie over cases van bedrijven die wij hebben geholpen? Neem dan contact met ons op.

Met een uitgebreid aanbod aan diensten is Digitalness niet zomaar een online marketing bureau, maar een online marketing partner. Doordat wij gespecialiseerd zijn in deze diensten garanderen wij altijd het afgesproken resultaat. Resultaat is uiteindelijk het enige wat telt! Wij willen dat jij tevreden bent met het resultaat en staan dus ook altijd open voor feedback. Klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en transparantie zijn de drie belangrijkste kernwaardes van Digitalness.

 

 

Onze missie

Digitalness is opgezet om jouw bedrijf stappen te laten zetten op het gebied van online marketing. Het digitale tijdperk groeit zo snel, dat de veranderingen en mogelijkheden moeilijk bij te houden zijn. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen op online marketing gebied en ze een online boost te geven voor de lange termijn.

Jouw online marketing partners

over-ons-digitalness-arnhem
onlinemarketing-specialisten-digitalness

Onze specialisten staan voor je klaar om jouw bedrijf een online boost te geven voor de lange termijn. Ook na de samenwerking blijven we verbonden omdat we het leuk vinden om je te adviseren over jouw online groei.

digitalness-team-arnhem-onlinemarketing

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze specialisten zitten klaar om jouw bedrijf een boost te geven op het gebied van online marketing
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?