Over Digitalness

De online marketing partner om online groei te realiseren voor de lange termijn. Hier lees je wie wij zijn, waarom we gestart zijn met Digitalness en vertellen we je wat onze missie is. 

Het team

Nick Kiburg

Co-owner & Online marketing specialist

Als ondernemer in de e-commerce wereld en door zich te specialiseren in online marketing, is Nick onze specialist op het gebied van e-commerce. Wil je meer sales gaan draaien, een extra verkoopkanaal genereren of online adverteren via Google en/of social media? Dan is Nick onze juiste man om jou hierbij te helpen. 

marketing-specialisten-digitalness-arnhem

Julian Dorland

Co-owner & Online marketing specialist

Julian is een zeer ervaren specialist op het gebied van strategieontwikkeling, zoekmachinemarketing en conversie-optimalisatie. Met zijn uitgebreide kennis en praktijkervaring heeft hij bewezen resultaten behaald en een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. 

Of je nu op zoek bent naar meer inzicht in je doelgroep, een effectieve zoekmachine marketing strategie wilt ontwikkelen of conversies wilt verbeteren, Julian heeft de kennis en expertise om je te begeleiden en te adviseren.

Onze missie

Onze missie bij Digitalness is om jouw bedrijf te laten floreren in het digitale tijdperk door middel van effectieve online marketing strategieën. Wij begrijpen dat het bijhouden van de constante veranderingen en mogelijkheden van het online landschap een uitdaging kan zijn voor bedrijven. Daarom bieden wij onze expertise aan om jouw bedrijf een online boost te geven en duurzame groei te realiseren voor de lange termijn.

Ons verhaal

Digitalness is opgericht om bedrijven online te laten groeien voor de lange termijn. Doordat de wereld steeds meer digitaal wordt is het bijna onmogelijk om online bedrijfsvoering te negeren. We hebben al veel klanten mogen helpen en hebben aantoonbare resultaten behaald. Wil je meer informatie over cases van bedrijven die wij hebben geholpen? Neem dan contact met ons op.

Waar wij een aantal jaar geleden zijn begonnen met het aanbieden van allerlei soorten online marketingdiensten, focussen wij ons nu volledig op zoekmachine marketing, conversie optimalisatie en het opzetten van online sales funnels. Digitalness is niet zomaar een online marketing bureau, maar een online marketing partner. Doordat wij ons specialiseren in dit onderdeel van online marketing, garanderen wij altijd het afgesproken resultaat. Resultaat is uiteindelijk het enige wat telt! Klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en transparantie zijn de drie belangrijkste kernwaardes van Digitalness.

 

marketing-specialisten-digitalness-arnhem
digitalness-onlinemarketing-juliandorland-nickkiburg
onlinemarketing-specialisten-digitalness

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze specialisten zitten klaar om jouw bedrijf een boost te geven op het gebied van online marketing
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?