Over ons

Digitalness is jouw partner voor online groei

Online marketing bureau Arnhem

Over ons

Aan de slag met online marketing?

Maak kennis met de gezichten achter Digitalness

Ontmoet het team achter Digitalness en ontdek wat ons drijft. We vertellen je graag wie we zijn, waarom we zijn begonnen met Digitalness, en wat ons motiveert om jouw online groei op de lange termijn te realiseren.

Online marketing bureau Arnhem
Het team

Maak kennis met de gezichten achter Digitalness

Bewezen trackrecord

Maak kennis met de gezichten achter Digitalness

nick kiburg

Nick Kiburg

Mede-Eigenaar

In de afgelopen jaren hebben we geleerd dat een succesvolle online marketingstrategie gebaseerd moet zijn op drie kernpijlers: online vindbaarheid, online effectiviteit en online herkenning. Bij Digitalness streven we ernaar om ook jouw online succes te optimaliseren door deze pijlers doelgericht te benaderen.

julian dorland

Julian Dorland

Mede-Eigenaar

Niet alleen streven wij ernaar om de online pijlers te optimaliseren, maar we geloven ook in de kracht van samenwerking. Bij Digitalness staan we voor een partnerschap. We luisteren naar jouw visie, begrijpen je doelen en werken nauw met je samen om een strategie te creëren die perfect bij jouw bedrijf past. Samen zetten we stappen in de richting van online succes

Onze strategieën maken impact

Onze visie

In onze visie draait een succesvolle online marketingstrategie om drie pijler: online vindbaarheid, online effectiviteit & online herkenning. Deze drie elementen vormen het stevige fundament waarop wij bouwen voor onze klanten, een methode die al voor voor vele ambitieuze bedrijven en ondernemers het verschil heeft gemaakt. Wij werken altijd met het doel om de doelstellingen van onze klanten te behalen.

SEO bureau
Actueel bij Digitalness

Recente ontwikkelingen

digitalness bij vitesse

Aangesloten bij de Vitesse Businessclub

Als gedreven ondernemers uit de regio, zijn we trots om aan te kondigen dat we onderdeel zijn geworden van de Businessclub Vitesse Gelredome. Een club die we al sinds jong af aan een warm hart toedragen.

beste marketingbureau arnhem

Aangesloten bij Ondernemers Kontakt Arnhem

Digitalness is nu trots lid van OKA! Ons doel: uitgroeien tot een bekend online marketing bureau in de regio en onze bekendheid in Arnhem en omgeving te vergroten.

online marketing bureau apeldoorn

Digitalness geeft eerste
SEO-cursus

We hebben met trots een succesvolle SEO-cursus gegeven, waarbij we onze expertise deelden om anderen te helpen groeien in zoekmachineoptimalisatie.

binnen bij digitalness marketing specialisten

Nieuw kantoorpand

Sinds 2020 zijn we gevestigd in het prachtige kantoorpand van Businesscenter Delta in Arnhem. Vanuit deze nieuwe locatie werken we met trots aan innovatieve online marketingoplossingen.

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

We denken graag met je mee om het maximale uit jouw online groei potentieel te halen. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs en laat je meenemen in de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Veelgestelde vragen over Digitalness

Wij kunnen je helpen bij met vrijwel alles omtrent online marketing. Echter vinden we het belangrijk om altijd te werken aan één allesomvattende strategie. Denk hierbij aan:

  • Hoger scoren in Google zonder te adverteren, ook wel bekend als SEO.
  • Adverteren in Google en/of social media (Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest)
  • Het bouwen van professionele en supersnelle websites & webshops.
  • Hosting + onderhoud van websites.
  • Het bouwen van sales funnels.
  • Advies. Krijg heldere uitleg op al je online marketing vragen.

Ja, bij Digitalness kun je ook terecht als je advies wilt over al jouw online marketing vragen. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in of stuur ons een mailtje met al je vragen. Wij denken graag met je mee, geven je een heldere uitleg op je vragen en geven je praktische tips en uitleg over praktische onderwerpen.

Online vindbaarheid, online effectiviteit & online herkenning. Dit zijn volgens ons de de 3 pijlers die leiden tot een succesvolle online marketing strategie. Dit zijn ook de 3 pijlers waar we ons alleen nog maar mee bezig willen houden. 

Wij geloven dat pas als de basis van deze 3 pijler 100% in orde is, er gekeken kan worden naar eventuele extra (online) marketing inspanningen. 

Nee, wij werken niet met contracten. Wij geloven in een eerlijke en transparante samenwerking. Bovendien geloven we in de kwaliteit die we bieden en hebben we een bewezen trackrecord opgebouwd. Maar zou je de samenwerking toch stop willen zetten? Dan kan dat direct zonder dat daar kosten aan verbonden zitten.

Dat is een goede vraag! Op vrijwel iedere pagina hebben we prijspakketten staan die vaak voor 90% kloppen met de daadwerkelijke prijs. Er komt natuurlijk altijd een stukje maatwerk bij kijken. 

Wij zijn gevestigd in Arnhem. We hebben in deze regio een groot aantal bedrijven waar wij voor werken. Echter werken wij landelijk en hebben we ook klanten in België. 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?