Over Digitalness

De online marketing partner om online groei te realiseren voor de lange termijn. Hier lees je wie wij zijn, waarom we gestart zijn met Digitalness en vertellen we je wat onze missie is. 

Het team

Nick Kiburg

Co-owner & Online marketing specialist

Als ondernemer in de e-commerce wereld en door zich te specialiseren in online marketing, is Nick onze specialist op het gebied van e-commerce. Wil je meer sales gaan draaien, een extra verkoopkanaal genereren of online adverteren via Google en/of social media? Dan is Nick onze juiste man om jou hierbij te helpen. 

marketing-specialisten-digitalness-arnhem

Julian Dorland

Co-owner & Online marketing specialist

Met veel kennis en praktijkervaring is Julian is onze specialist op het gebied van strategie ontwikkeling, zoekmachine marketing en conversie optimalisatie. Julian heeft een bewezen trackrecord en aantoonbare resultaten behaald. Heb jij online marketing vraagstukken op één van deze vlakken? Dan is Julian onze juiste man die jou hierbij kan helpen. 

reviews-digitalness-arnhem

Ons verhaal

Digitalness is opgericht om bedrijven online te laten groeien voor de lange termijn. Doordat de wereld steeds meer digitaal wordt is het bijna onmogelijk om online bedrijfsvoering te negeren. We hebben al veel klanten mogen helpen en hebben aantoonbare resultaten behaald. Wil je meer informatie over cases van bedrijven die wij hebben geholpen? Neem dan contact met ons op.

Waar wij een aantal jaar geleden zijn begonnen met het aanbieden van allerlei soorten online marketingdiensten, focussen wij ons nu volledig op zoekmachine marketing, conversie optimalisatie en het opzetten van online sales funnels. Digitalness is niet zomaar een online marketing bureau, maar een online marketing partner. Doordat wij ons specialiseren in dit onderdeel van online marketing, garanderen wij altijd het afgesproken resultaat. Resultaat is uiteindelijk het enige wat telt! Klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en transparantie zijn de drie belangrijkste kernwaardes van Digitalness.

 

Onze missie

Digitalness is opgezet om jouw bedrijf voor de lange termijn te laten groeien op het gebied van online marketing. Het digitale tijdperk groeit zo snel, dat de veranderingen en mogelijkheden moeilijk bij te houden zijn. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen op het gebied van online marketing en ze een online boost te geven voor de lange termijn.

marketing-specialisten-digitalness-arnhem
onlinemarketing-specialisten-digitalness
digitalness-onlinemarketing-juliandorland-nickkiburg

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze specialisten zitten klaar om jouw bedrijf een boost te geven op het gebied van online marketing
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?