Hoger in Google Strategie.

Jouw bedrijf beter vindbaar maken in Google? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Hoger in Google Strategie.

De impact van online vindbaarheid

Bovenaan in Google komen

Wil je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om hoger te komen in Google. Bij Digitalness begrijpen we dat maar al te goed. We weten hoe belangrijk het is om bovenaan de zoekresultaten te staan, want daar liggen de kansen voor groei en succes.

Het is echter geen makkelijke taak. Het kost tijd, moeite en strategie om je bedrijf hoger te laten ranken in Google. Het vereist een grondige kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO), voortdurende aanpassingen aan het  algoritme en een concurrentieanalyse om je concurrenten een stap voor te blijven.

Bij Digitalness zijn we experts in het verbeteren van je online zichtbaarheid. We helpen je om jouw bedrijf naar de top van de zoekresultaten te brengen, zodat potentiële klanten je gemakkelijker kunnen vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en krijg jouw bedrijf hoger in Google!

SEO

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

seo specialist mkb
Met strategische SEO zorgen we voor de beste posities in Google

Jouw website hoger in google

In de wereld van vandaag is het belangrijk dat jouw bedrijf goed vindbaar is. Wist je dat 70% van de Google gebruikers niet verder kijkt dan de eerst pagina in Google. Slechts een klein percentage van mensen gaat verder dan de eerste pagina. Als je niet hoog scoort, mis je dus een groot deel van het potentiële verkeer naar je website. 

Studies tonen aan dat websites die hoog scoren in Google meer kans hebben op het genereren van leads en conversies. Dit komt omdat mensen vaak geneigd zijn om te klikken op de eerste resultaten die ze zien, en als jouw website niet in die topresultaten staat, loop je potentiële klanten mis.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een investering op lange termijn. Eenmaal geoptimaliseerd, kan een website langdurig profiteren van een hoge positie in de zoekresultaten, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve marketingstrategie is.

 

Laat ons je overtuigen

Vraag een gratis SEO-scan aan

Wil je weten hoe de website van jouw MKB-bedrijf het doet in zoekmachines en of er ruimte is voor verbetering? Ontvang advies en concrete tips die je direct zou kunnen uitvoeren. 

Wat staat je te wachten? Een gratis en vrijblijvend telefoongesprek met één van onze specialisten, waarbij we je huidige online resultaten doornemen en de mogelijkheden voor verbetering verkennen. 

SEO specialisten Arnhem

Jouw bedrijf hoger in google met onze expertise

Meetbare resultaten

Wij bij Digitalness hanteren een data-gedreven aanpak, waarbij we voortdurend de prestaties van de website monitoren en analyseren. We leveren maandelijks rapporten met meetbare resultaten, zoals stijgingen in de zoekmachine-ranking, toegenomen organisch verkeer en verbeterde conversiepercentages, zodat de impact van onze SEO-inspanningen zichtbaar worden.

Tijdsbesparing

Het uitbesteden van SEO aan Digitalness stelt jou in staat om tijd te besteden aan jouw bedrijf, terwijl wij ons bezighouden met de optimalisatie van de online aanwezigheid. We zorgen voor een efficiënte uitvoering van SEO, waardoor jij sneller resultaten kunt behalen.

Expertise & ervaring

Bij Digitalness beschikken we over een team van SEO-experts met jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. We begrijpen de complexe algoritmen van zoekmachines zoals Google en kunnen effectieve strategieën ontwikkelen om de ranking van jouw website te verbeteren. Neem eens een kijkje op onze casus pagina en ontdek wat we al hebben bereikt. 

 

Klein beginnen en daarna opschalen

Bekijk onze pakketten op maat

Basic

€275

/ Maand

Voor kleine bedrijven die net beginnen met hun online aanwezigheid

Geavanceerd

€450

/ Maand

Voor bedrijven die al enige tijd actief zijn en hun resultaten willen verbeteren

Lokale SEO

€275

/ Maand

Ideaal voor bedrijven die zich richten op lokale zoekopdrachten en hun lokale zichtbaarheid willen vergroten.

E-commerce​

Maatwerk

Voor online winkels die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun verkoop willen verhogen

Bekijk onze SEO succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

Houtman Inspectie

Houtman Inspecties speelt een cruciale rol in het handhaven van veiligheid in de elektrotechnische branche. Met hun uitgebreide dienstenaanbod, hebben ze zich gevestigd als een vooraanstaande speler binnen de e-keuring branche.

SEO –  Online herkenning

Energy Architects

Energy Architects is dé specialist voor het verduurzamen van woningen, bedrijfspanden, en industrieterreinen. Deze 3 complexe doelgroepen dienen online goed bereikt te worden om het specialisme goed over te brengen. 

SEO –  Marketing Automation – Leadgeneratie

Onze werkwijze in 5 stappen

Tijdens een kennismaking nemen we ruim de tijd om jouw vraagstuk en wensen te bespreken. We willen alles horen over jouw bedrijf, je doelen en de uitdagingen waar je tegenaan loopt op het gebied van online marketing. Afgestemd op jouw wensen en behoeften, stellen wij een plan van aanpak op om de online vindbaarheid van jouw website te verbeteren. 
We stellen voor jou een helder en begrijpelijk plan van aanpak op, waarbij het doel en de strategie perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit plan wordt zorgvuldig gevormd na een diepgaande analyse van de huidige SEO voortgang van jouw bedrijf. We nemen alle aspecten mee en zorgen ervoor dat het plan perfect aansluit bij jouw wensen en doelen.
Nadat we het plan hebben doorgenomen en jij akkoord hebt gegeven, gaan we direct aan de slag. We voeren de nodige werkzaamheden uit om het verschil tussen de huidige en gewenste situatie te overbruggen. Tijdens dit proces houden we je goed op de hoogte van de voortgang, zodat je altijd weet wat er gebeurt en wat de volgende stappen zijn.
Een succesvolle online marketingstrategie is gebaseerd op relevante data. Daarom volgen we de relevante data constant om de resultaten te kunnen meten. Elke maand stellen we een helder rapport op waarin we de voortgang, behaalde resultaten en mogelijke verbeterpunten bespreken. Zo heb je een goed inzicht in de huidige posities in zoekmachine, groei in het aantal dagelijkse bezoekers en toegenomen conversies.
SEO is een continu proces waarin we voortdurend streven naar verbetering en groei. SEO is een lange termijn strategie waarbij de voorkeur geven aan maandelijkse werkzaamheden ten opzicht van een eenmalige optimalisatie. We blijven onze strategieën aanpassen om onze concurrenten voor te blijven en in te spelen op relevante trends en ontwikkelingen. 

Vraag een gratis SEO scan aan

Wil je weten hoe jouw website het doet in zoekmachines en of er ruimte is voor verbetering? Vraag dan nu een gratis SEO scan aan bij Digitalness.

Wat kun je verwachten? Een vrijblijvend telefonisch gesprek met één van onze experts, waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen en de kansen voor verbetering bespreken.  Ontdek hoe je jouw online aanwezigheid kunt optimaliseren en beter vindbaar kunt worden Google. 

SEO trajecten voltooid
0 +
Top posities in Google
0 +
Online bezoekers per dag
0 +
conversies per dag
0 +

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Veelgestelde vragen over hoger in Google komen

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van je vindbaarheid in Google, Bing of andere zoekmachines. Door verschillende technieken te gebruiken krijgen we jouw website hoger in de zoekresultaten. Dit betekend meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer omzet.

Er bestaan verschillende manieren om jouw website hoger in Google te krijgen. Technische optimalisaties, waarbij je de website technieken optimaliseert is een belangrijke. Daarnaast gaat het om hoe relevant je content is en hoe goed je content aansluit op de zoekintentie van je doelgroep. Er zijn veel manieren en dit kost de nodige tijd en kennis om dit uiteindelijk goed te doen. 

Je website hoger in Google krijgen kan snel gaan maar meestal kost het de tijd om alles te optimaliseren. De tijd die nodig is om resultaten is afhankelijk van verschillende factoren zoals de concurrentie, de huidige staat van jouw website en de gekozen SEO-strategieën. Over het algemeen beginnen klanten echter vaak binnen 3 maanden positieve resultaten te zien.

Je kan er voor kiezen om te adverteren maar dit kost vaak veel geld. Om je website gratis hoger in Google te krijgen, kan je gebruik maken van SEO. Hierbij optimaliseer je de website en publiceer je relevante content voor jouw specifieke doelgroep. Let op dat dit een lange termijn techniek is. Je zal dus niet binnen 1 week al bovenaan Google komen te staan. 

Goede vraag! Wij geloven dat SEO iets is voor elk bedrijf, ongeacht de grote. SEO is een lange termijn plan waarbij je op den duur mooie resultaten kan bereiken. Het kost alleen de nodige tijd en moeite daarom kiezen veel ondernemers ervoor om SEO uit te besteden. 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?