Website sneller maken

Jouw webiste sneller maken? Wij helpen je graag bij het optimaliseren van jouw website.

SEO uitbesteden

Wij verhogen je vindbaarheid, bezoekersaantallen en omzet met een optimale website

Jouw website sneller maken met Digitalness

Een snelle website is belangrijk in de huidige digitale wereld. Bij Digitalness begrijpen we dat elke seconde telt en dat een trage website niet alleen frustrerend is voor bezoekers, maar ook schadelijk kan zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten aan om uw WordPress website sneller te maken. Of het nu gaat om optimalisatie van de laadtijd, verbetering van de serverrespons of het minimaliseren van bestanden, wij hebben de expertise om uw website op topsnelheid te laten draaien.

Onze aanpak begint met een grondige analyse van uw huidige websiteprestaties. We identificeren de belangrijkste knelpunten die de snelheid van uw site beïnvloeden, zoals trage serverrespons, te grote afbeeldingen, slecht geoptimaliseerde thema’s en plugins, en onnodige scripts. Op basis van deze analyse ontwikkelen we een op maat gemaakt optimalisatieplan dat specifiek is afgestemd op de behoeften van uw website.

snellere website

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Met een snelle website zorgen wij voor een hogere positie in Google

Waarom een snellere website belangrijk is

Een snelle website is niet alleen belangrijk voor een goede gebruikerservaring, maar heeft ook directe invloed op uw online succes. Trage websites leiden vaak tot hogere bounce rates, lagere zoekmachine rankings en gemiste kansen op conversies. Bovendien kan een trage website uw reputatie schaden en het vertrouwen van uw klanten ondermijnen. Bezoekers verwachten tegenwoordig dat webpagina’s binnen enkele seconden laden, en als dit niet gebeurt, zullen ze snel naar een concurrent overschakelen.

Daarnaast is snelheid een belangrijke factor voor mobiele gebruikers, die snel toegang willen tot informatie en diensten. Met de toenemende dominantie van mobiel internetverkeer is het cruciaal dat uw website optimaal presteert op mobiele apparaten. Google en andere zoekmachines hechten steeds meer waarde aan de laadsnelheid van websites bij het bepalen van de zoekresultaten, vooral voor mobiele zoekopdrachten. Een snellere website kan dus niet alleen zorgen voor een betere gebruikerservaring, maar ook voor hogere posities in de zoekresultaten, wat leidt tot meer organisch verkeer.

Laat ons je overtuigen

Vraag een gratis Website-scan aan

Wil je weten hoe de website van jouw bedrijf het doet in zoekmachines en of er ruimte is voor verbetering? Ontvang advies en concrete tips die je direct zou kunnen uitvoeren. 

Wat staat je te wachten? Een gratis en vrijblijvend telefoongesprek met één van onze specialisten, waarbij we je huidige online resultaten doornemen en de mogelijkheden voor verbetering verkennen. 

SEO specialisten Arnhem

De voordelen van een snelle website

Hoger in Google 's zoekresultaten

Google en andere zoekmachines belonen snelle websites met betere posities in de zoekresultaten, wat meer organisch verkeer oplevert.

Een betere gebruikerservaring

Bezoekers blijven langer op uw site als pagina’s snel laden, wat leidt tot hogere engagement en tevredenheid.

Hogere conversies oftewel meer klanten

Snelle websites zorgen voor een soepelere navigatie en snellere laadtijden, wat bijdraagt aan een hogere conversieratio en meer verkopen.

Bekijk onze succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

Houtman Inspectie

Houtman Inspecties speelt een cruciale rol in het handhaven van veiligheid in de elektrotechnische branche. Met hun uitgebreide dienstenaanbod, hebben ze zich gevestigd als een vooraanstaande speler binnen de e-keuring branche.

SEO –  Online herkenning

Energy Architects

Energy Architects is dé specialist voor het verduurzamen van woningen, bedrijfspanden, en industrieterreinen. Deze 3 complexe doelgroepen dienen online goed bereikt te worden om het specialisme goed over te brengen. 

SEO –  Marketing Automation – Leadgeneratie

Klein beginnen en daarna opschalen

Bekijk onze pakketten op maat

Basic

€275

/ Maand

Voor kleine bedrijven die net beginnen met hun online aanwezigheid

Geavanceerd

€450

/ Maand

Voor bedrijven die al enige tijd actief zijn en hun resultaten willen verbeteren

Lokale SEO

€275

/ Maand

Ideaal voor bedrijven die zich richten op lokale zoekopdrachten en hun lokale zichtbaarheid willen vergroten.

E-commerce​

Maatwerk

Voor online winkels die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun verkoop willen verhogen

Laat je website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Snelle Hosting & support

Hoe wij te werk gaan

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. We gaan in gesprek over het aanbod, het onderscheidende vermogen en belangrijke unique selling points. Dit legt de basis vast voor de kern van de nieuwe website. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe website visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de website er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige website, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de website en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe website. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de website. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de complete website bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De website wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw website opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Vraag een gratis SEO scan aan

Wil je weten hoe jouw website het doet in zoekmachines en of er ruimte is voor verbetering? Vraag dan nu een gratis SEO scan aan bij Digitalness.

Wat kun je verwachten? Een vrijblijvend telefonisch gesprek met één van onze experts, waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen en de kansen voor verbetering bespreken.  Ontdek hoe je jouw online aanwezigheid kunt optimaliseren en beter vindbaar kunt worden Google. 

SEO trajecten voltooid
0 +
Top posities in Google
0 +
Online bezoekers per dag
0 +
conversies per dag
0 +

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Veelgestelde vragen over een snellere website

Een snelle laadsnelheid is belangrijk voor een goede gebruikerservaring, hogere zoekmachine rankings, lagere bounce rates, en hogere conversieratio’s. Langzame websites kunnen bezoekers afschrikken en uw online succes beperken.

U kunt tools zoals Google PageSpeed Insights, GTmetrix, en Pingdom gebruiken om de snelheid van uw website te testen en inzicht te krijgen in verbeterpunten.

Veel voorkomende oorzaken zijn te grote afbeeldingen, slecht geoptimaliseerde thema’s en plugins, trage hosting, te veel externe scripts, en een inefficiënte database.

U kunt afbeeldingen optimaliseren door ze te comprimeren, het juiste formaat en de juiste resolutie te kiezen, en moderne formaten zoals WebP te gebruiken. Plugins zoals Smush en ShortPixel kunnen hierbij helpen.

Caching slaat een statische versie van uw website op zodat deze sneller kan worden geladen voor bezoekers. Dit vermindert de serverbelasting en versnelt de laadtijd van uw pagina’s. Plugins zoals WP Super Cache en W3 Total Cache kunnen caching implementeren.

Overweeg een upgrade naar een snellere hostingprovider of een VPS/dedicated server. Kwalitatieve hostingproviders bieden betere laadtijden, betrouwbaarheid en ondersteuning voor uw website. Digitalness beschikt over snelle servers en goede hosting. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het is een goede gewoonte om de snelheid van uw website regelmatig te controleren, bijvoorbeeld eens per maand, en na elke grote update of verandering. Dit helpt u om eventuele problemen snel te identificeren en op te lossen.

Ja, bij Digitalness hebben we de expertise en ervaring om uw WordPress website te optimaliseren voor maximale snelheid en prestaties. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt plan en professionele ondersteuning.

 
 
 
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?