Website laten maken Nijmegen

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je je bestaande site een moderne uitstraling geven? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webshops. Wij streven ernaar om digitale oplossingen te bieden die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een website in Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

website laten maken

Website laten maken Nijmegen

Samen maken we er een succes van

Webdesign Nijmegen

Ben je toe aan een nieuwe website of wil je je bestaande site een moderne uitstraling geven? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webshops. Wij streven ernaar om digitale oplossingen te bieden die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het laten maken van een website in Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

website laten maken
Webdesign

Moderne, snelle en professionele websites voor een betaalbare prijs

Een nieuwe en professionele website laten maken in Nijmegen

Bij Digitalness, dé specialist in websites bouwen, begrijpen we hoe belangrijk een sterke online aanwezigheid is voor jouw bedrijf. Wanneer je ervoor kiest om in Nijmegen een website te laten maken, zorgen wij voor een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en doelen. We verdiepen ons volledig in jouw bedrijf en doelgroep om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk is. Of je nu een lokale ondernemer bent of een gevestigd bedrijf in Nijmegen, je kunt op ons vertrouwen voor een website die jouw boodschap helder overbrengt en jouw online aanwezigheid versterkt.

Laat ons je overtuigen

Vrijblijvend concept voor een nieuwe homepage

Ben je benieuwd hoe een nieuwe professionele website voor jouw bedrijf in Nijmegen eruit zou kunnen zien? Vraag vandaag nog je gratis homepage concept aan. Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een concept homepagina die de look en feel van je nieuwe website visualiseert. Zo krijg je een helder beeld van wat je kunt verwachten. Dit is volledig vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat je overtuigen door onze vakmanschap en expertise. Een website laten maken in Nijmegen was nog nooit zo inzichtelijk en effectief!

website laten maken nijmegen

Hoe gaan wij te werk?

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. We gaan in gesprek over het aanbod, het onderscheidende vermogen en belangrijke unique selling points. Dit legt de basis vast voor de kern van de nieuwe website. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe website visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de website er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige website, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de website en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe website. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de website. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de complete website bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De website wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw website opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Cases

Hierbij een greep uit ons werk uit Nijmegen & omstreken

Waarom je website laten maken door Digitalness?

Wij, als ervaren websiteontwikkelaars in Nijmegen, zetten sterk in op efficiënt werken. Dit zorgt niet alleen voor prettige samenwerkingen, maar garandeert ook topresultaten! Wanneer je besluit door ons een nieuwe website te laten bouwen, volgen we een specifieke aanpak. We stemmen onze workflow nauwkeurig af op jouw behoeften om het proces soepel en zonder onnodige vertragingen te laten verlopen. Onze focus ligt op transparantie en heldere communicatie vanaf het begin, zodat je altijd duidelijk weet wat je kunt verwachten.

Pas je website zelf aan

Bij Digitalness werken we met WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat jouw website niet alleen professioneel maakt, maar ook toekomstbestendig. Dit platform biedt je de vrijheid om zelf je website te beheren en aan te passen naarmate je bedrijf groeit. Of je nu kleine updates zelf wilt uitvoeren of grotere aanpassingen door ons team wilt laten doen, de keuze is volledig aan jou.

Integreer je favoriete tools

We begrijpen het belang van een naadloze digitale ervaring.aarom zorgen we ervoor dat je nieuwe website of webshop moeiteloos gekoppeld kan worden aan de software die je dagelijks gebruikt. Of je nu integratie nodig hebt met boekhoudprogramma’s, CRM-systemen, betaalplatformen, sociale media, e-mailmarketingtools, affiliate netwerken, of logistieke diensten – wij maken het mogelijk. Zo kun je efficiënt en effectief blijven werken, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze integratie.

Uitstekende vindbaarheid in Google

Een nieuwe website die snel door Google wordt gevonden en hoog scoort, is essentieel. Bij Digitalness begrijpen we dit als geen ander. Daarom integreren we vanaf het begin SEO-aspecten in het ontwerp van je website. Dit zorgt ervoor dat je meteen een sterke start maakt in de zoekmachines, waardoor je online vindbaarheid en bereik aanzienlijk worden vergroot.

Mobiel, tablet en desktopvriendelijk

Wij zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt op alle apparaten: smartphones, tablets en desktops. Ongeacht hoe jouw bezoekers je site benaderen, ze ervaren altijd een soepele en aantrekkelijke gebruikerservaring. Ons doel is om jouw bezoekers de beste digitale ervaring te bieden met onze op maat gemaakte website.

Webdesign Nijmegen, een professionele website voor een mooie prijs

Basic

€1095

Premium

€1495

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw site eruit moet komen te zien Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Hosting & support

website hosting

Wil je een webshop laten bouwen in Nijmegen? Bij Digitalness ben je aan het juiste adres! We zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van websites, maar ook in het ontwikkelen van aantrekkelijke webshops. Onze focus ligt niet alleen op het uiterlijk van de webshop, maar ook op de gebruiksvriendelijkheid en het stimuleren van conversies. We zorgen ervoor dat jouw bezoekers worden aangemoedigd om actie te ondernemen en aankopen te doen, waardoor je webshop een effectief verkoopkanaal wordt.

Door onze expertise te combineren met jouw visie, creëren we een online winkel die niet alleen mooi is, maar ook een krachtige motor vormt voor het genereren van omzet. Met Digitalness als jouw webdesign partner ben je verzekerd van een professionele webshop die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Online marketing bureau Nijmegen

Bewezen strategieën met aantoonbare resultaten

Al onze online marketing werkzaamheden op een rijtje

Vraag een gratis homepage concept aan

Benieuwd hoe jouw nieuwe professionele website eruit kan zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan en ontdek de mogelijkheden. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met ons vakmanschap en expertise. 

Nieuwe websites
0 +
Nieuwe webshops
0 +
Weken levertijd
0
Tevredenheid
0 %

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

FAQ website laten maken Nijmegen

Op de “Website laten maken Nijmegen” pagina vind je bij Digitalness een transparant overzicht van de prijzen voor het ontwikkelen van een website op maat. Afhankelijk van jouw specifieke behoeften, kun je kiezen uit een reeks pakketten:

 • Basic pakket: Voor €1095 ontvang je een compacte website met tot 5 pagina’s, perfect voor beginnende ondernemers of kleine bedrijven die een basis online aanwezigheid willen opzetten zonder grote investeringen.
 • Premium pakket: Voor €1495 biedt dit pakket een meer uitgebreide website met tot 10 pagina’s, ideaal voor bedrijven die een groter platform nodig hebben om hun aanbod te etaleren.
 • Maatwerk websites: Voor projecten die een specifieke aanpak vereisen of ingewikkelder zijn, bieden we op maat gemaakte oplossingen, geprijsd naar de unieke specificaties van jouw project.

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige start of een complexe, op maat gemaakte site, in Nijmegen helpt Digitalness je graag je online ambities waar te maken.

De kosten voor het laten bouwen van een webshop bij Digitalness variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest, waarbij alle opties volledig zijn geïntegreerd met WordPress WooCommerce en inclusief alle benodigde betaalkoppelingen:

 • Basic pakket: Voor €1495 krijg je een perfecte oplossing voor kleinere webshops, inclusief tot 5 pagina’s.

 • Premium pakket: Met een prijs van €1995 is dit pakket ideaal voor uitgebreidere webshops en biedt het tot 10 pagina’s.

 • Maatwerk webshops: De prijs voor een maatwerk webshop wordt afgestemd op je unieke vereisten en de complexiteit van het project.

Elk van deze pakketten is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan verschillende behoeften en budgetten, variërend van basis webshops tot geavanceerde, volledig op maat gemaakte e-commerce oplossingen.

Het duurt gemiddeld 2 weken om een website te laten maken bij Digitalness. De tijd om een website te bouwen is als volgt opgedeeld:

 • Gemiddelde duur: Het maken van een website duurt gemiddeld 2 weken.
 • Startfase: Zodra jouw behoeften duidelijk zijn, begint ons team met de ontwikkeling.
 • Eerste versie: Binnen één week kun je de eerste versie van de website bekijken.
 • Feedbackproces: We nodigen je uit om de initiële versie te beoordelen en jouw feedback te geven.
 • Final touch: Jouw input is essentieel voor het afronden van het ontwerp.
 • Lancering: Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag.

Na de lancering van je website door Digitalness in Nijmegen, zijn er maandelijkse kosten verbonden die bedoeld zijn om jou volledig te ontzorgen. Dit is uiteraard optioneel. We beheren alle technische aspecten van je website of webshop, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van je bedrijf. Je website wordt gehost op een stabiele, razendsnelle en zeer veilige server. Dit pakket omvat niet alleen hosting, maar ook regelmatig onderhoud, updates en back-ups om zowel de integriteit als de prestaties van je website te garanderen. Deze service bieden we aan voor een maandelijks bedrag van €25 tot €45, waarmee je verzekerd bent van een voortdurend goed functionerende en veilige website.

Waarom zou je voor Digitalness kiezen als je webdesign partner in Nijmegen? Hier zijn enkele redenen:

 • Uniek en professioneel webdesign: Elk ontwerp wordt speciaal afgestemd op jouw wensen, zodat het uniek is voor jouw bedrijf.
 • Optimale vindbaarheid: We zorgen ervoor dat je website goed scoort in zoekmachines zoals Google.
 • Toegankelijk team: Ons vriendelijke team staat altijd klaar om je te ondersteunen, wat je vraag ook is.
 • Responsive design: Je website wordt perfect weergegeven op alle apparaten, van desktops tot smartphones.
 • Duidelijke afspraken: Bij ons kom je niet voor onaangename verrassingen te staan; alles wordt vooraf helder besproken.
 • Eenvoudig beheer: Je krijgt een website die je zelf kunt aanpassen en beheren, zonder hulp van buitenaf.
 • 100% tevredenheidsgarantie: We stoppen niet totdat je volledig tevreden bent met het resultaat.
 • Continue ondersteuning: Ook na de oplevering van je website blijven we beschikbaar voor ondersteuning en advies.
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?