SEA - Adverteren op Google

Op korte termijn meer websiteverkeer aantrekken, leads genereren en je omzet verhogen

sea

Adverteren op Google

SEA

Laat je bedrijf groeien

Google Ads uitbesteden aan specialisten

Wil je graag jouw doelgroep bereiken in Google’s zoekresultaten, relevant websiteverkeer aantrekken, leads genereren en je omzet verhogen? Google Ads is dé oplossing om je online aanwezigheid een flinke boost te geven. Wij hebben we een team van specialisten met diepgaande SEA expertise om je te helpen jouw doelen te bereiken. Wij streven altijd naar het optimaliseren van de kosten per conversie. 

SEA, ook wel adverteren op Google, is betaald adverteren in een zoekmachine zoals Google en Bing. Deze advertenties worden weergegeven boven of onder de natuurlijke zoekresultaten in de gesponsorde sectie. Advertenties vormen een essentieel onderdeel van je online marketing- en/of brandingstrategie, omdat het je zichtbaarheid en relevantie aanzienlijk vergroot. Ontdek de voordelen van SEA op een rij:

Laat ons je overtuigen

Ontvang €150,- aan advertentietegoed

We snappen dat elke euro telt, zeker als je hard werkt om je bedrijf te laten groeien. Daarom beginnen we met een mooi aanbod: ontvang direct €150,- aan advertentietegoed om je op weg te helpen. Maar we bieden meer dan alleen een startbudget; we bieden een kans om echt verschil te maken met je online advertenties. 

Plan een adviesgesprek met ons in, zodat we samen kunnen kijken hoe Google Ads jouw bedrijf kan helpen om je doelen te bereiken. Geen ingewikkeld jargon, gewoon helder advies dat werkt voor jouw onderneming. Laten we samen aan de slag gaan en ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met effectieve SEA advertenties.

google ads specialisten arnhem

Geen ingewikkeld jargon, gewoon helder advies

Hoe gaan wij te werk?

1.

Kennismaking

We starten met een persoonlijk intakegesprek om je doelgroep en doelstellingen in kaart te brengen. Op deze manier weten we met welke aanpak we het beste te werk kunnen gaan. We vinden het belangrijk om jouw wensen en behoeften mee te nemen in onze aanpak.

2.

Diepgaand onderzoek en campagneplanning

Zodra we een helder beeld hebben van je doelgroep en doelen, voeren we een uitgebreid (zoekwoorden)onderzoek uit om een doelgerichte SEA-strategie te ontwikkelen die het meest effectief is voor jouw website. We zetten verschillende campagne mogelijkheden op een rijtje en creëren inzicht in de potentiële resultaten. Zo kunnen we een onderbouwde keuze maken over de beste campagnemogelijkheden.

4.

Strategie opzet

Na samen een keuze te hebben gemaakt in de type campagnes die we gaan uitvoeren, zetten wij de strategie op. Hierbij ontzorgen we je volledig en nemen we alle werkzaamheden uit handen, waaronder: de targetting, content, (conversie)metingen en overige instellingen. We creëren meerdere advertenties zodat we kunnen meten welke type content en targetting het beste gaat werken.

3.

Maandelijkse SEA optimalisatie

Elke maand analyseren en optimaliseren we je Google-advertenties om het maximale rendement uit je SEA campagne(s) te halen. Wekelijks houden wij de campagne(s) bij en spelen we in op optimalisatiekansen. Aan het eind van elke maand ontvang jij duidelijk overzicht van de resultaten zodat jij precies weet wat de return on ad spend (ROAS) is. Zo houden we een voorsprong op de concurrentie en blijven we continue de belangrijkste doelen behalen.

4.

Tussentijds evaluatiegesprek

Maandelijks ontvang je een overzichtelijke rapportage met daarin de statistieken en behaalde resultaten. Je krijgt gedetailleerd per type campagne inzicht in de return on ad spend (ROAS), kosten per conversie en behaalde omzet of aantal conversies. Bovendien geven we advies over nieuwe kansen en ideeën om je campagnes te versterken.

Bekijk onze succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

V-bike

Een innovatief merk voor elektrische vouwfiets / fatbikes. Sinds 2021 timmert V-BIKE hard aan de weg om één van de grootste fatbike merken in Nederland te worden.

SEA – Conversie optimalisatie – Email marketing

Bedden.nl

Bedden.nl is de specialist in bedden, matrassen en bokspringen.  Met een doordachte SEA  strategie wordt duidelijk dat online bedden verkopen zeker mogelijk is.

SEA – Conversie optimalisatie

SEA uitbesteden met bewezen resultaat

Basic SEA pakket

€250

/ Maand

Dit pakket is geschikt voor bedrijven die een toegankelijke maar impactvolle start willen maken met SEA.

Geavanceerd SEA pakket

Vanaf €450

/ Maand

Dit pakket is geschikt voor bedrijven die serieus willen investeren in hun SEA-strategie en de beste resultaten willen behalen.

Samen maken we er een succes van

Schaal jouw bedrijf sneller op met Google Ads

sea specialisten arnhem

Bewezen strategieën met aantoonbare resultaten

Al onze online marketing werkzaamheden op een rijtje

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten en je advertentiecampagnes naar een hoger niveau te tillen? Onze SEA-experts staan klaar om je te helpen. Wacht niet langer en reserveer nu een gratis adviesgesprek. Samen kunnen we jouw online succes verwezenlijken.

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Ontvang nu tijdelijk €150 euro advertentietegoed

google ads specialisten arnhem

Neem contact met ons op

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?