Adverteren op Google.

Wil je graag de top bereiken in Google’s zoekresultaten, meer websiteverkeer aantrekken, leads genereren en je omzet verhogen? Google Ads is dé oplossing om je online aanwezigheid een flinke boost te geven. Wij hebben we een team van specialisten met diepgaande expertise in Google Ads om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Wil je graag de top bereiken in Google’s zoekresultaten, meer websiteverkeer aantrekken, leads genereren en je omzet verhogen? Google Ads is dé oplossing om je online aanwezigheid een flinke boost te geven. Wij hebben we een team van specialisten met diepgaande expertise in Google Ads om je te helpen jouw doelen te bereiken.

sea
SEA

Hoe werkt SEA?

SEA, ook wel adverteren op Google, is betaald adverteren in een zoekmachine. Deze advertenties worden weergegeven boven of onder de natuurlijke zoekresultaten in de gesponsorde sectie. Adverteren op Google vormt een essentieel onderdeel van je online marketing- of brandingstrategie, omdat het je zichtbaarheid en relevantie aanzienlijk vergroot. Hier zijn enkele voordelen van SEA op een rij:

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

1.

Kennismaking

We starten met een verhelderende intake gesprek om je doelgroep en doelstellingen in kaart te brengen. Op deze manier weten we met welke aanpak we het beste te werk kunnen gaan. 

2.

Diepgaand onderzoek en campagneplanning

Zodra we een helder beeld hebben van je doelgroep en doelen, voeren we een uitgebreid (zoekwoorden)onderzoek uit om een doelgerichte SEA-strategie te ontwikkelen die het meest effectief is voor jouw website.

3.

Maandelijkse SEA optimalisatie

Elke maand analyseren en optimaliseren we je Google-advertenties om het maximale rendement uit je Google Ads-campagne te halen en een voorsprong op je concurrentie te behouden.

4.

Tussentijds evaluatiegesprek

Maandelijks ontvang je een overzichtelijke rapportage met daarin de statistieken en behaalde resultaten. Bovendien geven we advies over nieuwe kansen en ideeën om je campagnes te versterken.

Bekijk onze succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

V-bike

Een innovatief merk voor elektrische vouwfiets / fatbikes. Sinds 2021 timmert V-BIKE hard aan de weg om één van de grootste fatbike merken in Nederland te worden.

SEA – Conversie optimalisatie – Email marketing

Bedden.nl

Bedden.nl is de specialist in bedden, matrassen en bokspringen.  Met een doordachte SEA  strategie wordt duidelijk dat online bedden verkopen zeker mogelijk is.

SEA – Conversie optimalisatie

Basic SEA pakket

€250

/ Maand

Dit pakket is geschikt voor bedrijven die een toegankelijke maar impactvolle start willen maken met SEA.

Geavanceerd SEA pakket

Vanaf €450

/ Maand

Dit pakket is geschikt voor bedrijven die serieus willen investeren in hun SEA-strategie en de beste resultaten willen behalen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten en je advertentiecampagnes naar een hoger niveau te tillen? Onze SEA-experts staan klaar om je te helpen. Wacht niet langer en reserveer nu een gratis adviesgesprek. Samen kunnen we jouw online succes verwezenlijken.

0 +
Succesvolle campagnes
0 x
Gemiddeld ROI
0 %
Kostenbesparing per klik
0 %
Garantie op stijging in conversies

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?