Lokale SEO

Meer lokaal verkeer naar je website, meer klanten in je fysieke winkel en een hogere omzet

Lokale uitbesteden

Jouw bedrijf beter lokaal vindbaar maken in Google, Bing en YahoO

Lokale SEO marketing

Wil je dat jouw bedrijf lokaal beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines? Dan is lokale SEO van groot belang. Voor veel bedrijven en zzp’ers is dit echter een uitdaging, vooral wanneer tijd schaars is en er al genoeg op het bord ligt. Bij Digitalness begrijpen we dat. Daarom nemen we graag de last van lokale SEO uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw klanten bedienen en je bedrijf laten groeien.

SEO
seo specialist mkb
Met strategische SEO zorgen we voor de beste posities in Google

Waarom zou je SEO uitbesteden?

In de wereld van vandaag is het belangrijk dat jouw bedrijf lokaal vindbaar is. Of je nu een kleine winkel hebt of een groter bedrijf met meerdere vestigingen, het maakt niet uit. Het is belangrijk dat mensen je kunnen vinden op het internet, precies daar waar ze zoeken.

Als ondernemer kun je niet achterblijven. Het is belangrijk dat mensen je lokaal online kunnen vinden. Dit betekent dat je website goed gevonden moet worden in lokale zoekopdrachten, dat je actief bent op lokale sociale media kanalen en dat je wellicht gebruikmaakt van lokale online advertenties. Het draait allemaal om het vergroten van je zichtbaarheid binnen jouw lokale gemeenschap. Hoe meer mensen jouw bedrijf online kunnen vinden, hoe meer lokale klanten je aantrekt.

 

Laat ons je overtuigen

Vraag een gratis SEO-scan aan

Wil je weten hoe de website van jouw MKB-bedrijf het doet in zoekmachines en of er ruimte is voor verbetering? Ontvang advies en concrete tips die je direct zou kunnen uitvoeren. 

Wat staat je te wachten? Een gratis en vrijblijvend telefoongesprek met één van onze specialisten, waarbij we je huidige online resultaten doornemen en de mogelijkheden voor verbetering verkennen. 

SEO specialisten Arnhem

De voordelen van lokale SEO

Kosten besparend

In vergelijking met traditionele vormen van marketing, zoals het plaatsen van advertenties in lokale kranten of het verspreiden van flyers, kan lokale SEO kosteneffectief zijn. Het heeft het potentieel om een hoog rendement op investering te bieden, vooral voor kleine bedrijven met beperkte marketingbudgetten, omdat het hen in staat stelt om gerichter te adverteren en hun marketinginspanningen te concentreren op mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten in hun lokale omgeving.

Gericht op lokale doelgroep

Lokale SEO stelt bedrijven in staat om zich te richten op potentiële klanten in hun directe omgeving. Door lokale zoekwoorden en optimalisatie van bedrijfsvermeldingen te gebruiken, kunnen ze hun zichtbaarheid vergroten onder mensen die daadwerkelijk in de buurt zijn en op zoek zijn naar hun producten of diensten.

Meetbare resultaten

SEO vereist consistente monitoring, analyse en aanpassing om effectief te zijn. Door SEO uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau krijgt jouw MKB-bedrijf toegang tot geavanceerde tools en rapportagemethoden die hen in staat stellen om de voortgang van hun SEO-campagnes nauwkeurig te volgen. Deze meetbare resultaten bieden waardevolle inzichten in de prestaties en helpen bij het optimaliseren van de strategieën om de beste resultaten te behalen.

Klein beginnen en daarna opschalen

Bekijk onze pakketten op maat

Basic

€275

/ Maand

Voor kleine bedrijven die net beginnen met hun online aanwezigheid

Geavanceerd

€450

/ Maand

Voor bedrijven die al enige tijd actief zijn en hun resultaten willen verbeteren

Lokale SEO

€275

/ Maand

Ideaal voor bedrijven die zich richten op lokale zoekopdrachten en hun lokale zichtbaarheid willen vergroten.

E-commerce​

Maatwerk

Voor online winkels die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun verkoop willen verhogen

Bekijk onze SEO succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

Houtman Inspectie

Houtman Inspecties speelt een cruciale rol in het handhaven van veiligheid in de elektrotechnische branche. Met hun uitgebreide dienstenaanbod, hebben ze zich gevestigd als een vooraanstaande speler binnen de e-keuring branche.

SEO –  Online herkenning

Energy Architects

Energy Architects is dé specialist voor het verduurzamen van woningen, bedrijfspanden, en industrieterreinen. Deze 3 complexe doelgroepen dienen online goed bereikt te worden om het specialisme goed over te brengen. 

SEO –  Marketing Automation – Leadgeneratie

Onze werkwijze in 5 stappen

Tijdens een kennismaking nemen we ruim de tijd om jouw vraagstuk en wensen te bespreken. We willen alles horen over jouw bedrijf, je doelen en de uitdagingen waar je tegenaan loopt op het gebied van online marketing. Afgestemd op jouw wensen en behoeften, stellen wij een plan van aanpak op om de online vindbaarheid van jouw website te verbeteren. 
We stellen voor jou een helder en begrijpelijk plan van aanpak op, waarbij het doel en de strategie perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit plan wordt zorgvuldig gevormd na een diepgaande analyse van de huidige SEO voortgang van jouw bedrijf. We nemen alle aspecten mee en zorgen ervoor dat het plan perfect aansluit bij jouw wensen en doelen.
Nadat we het plan hebben doorgenomen en jij akkoord hebt gegeven, gaan we direct aan de slag. We voeren de nodige werkzaamheden uit om het verschil tussen de huidige en gewenste situatie te overbruggen. Tijdens dit proces houden we je goed op de hoogte van de voortgang, zodat je altijd weet wat er gebeurt en wat de volgende stappen zijn.
Een succesvolle online marketingstrategie is gebaseerd op relevante data. Daarom volgen we de relevante data constant om de resultaten te kunnen meten. Elke maand stellen we een helder rapport op waarin we de voortgang, behaalde resultaten en mogelijke verbeterpunten bespreken. Zo heb je een goed inzicht in de huidige posities in zoekmachine, groei in het aantal dagelijkse bezoekers en toegenomen conversies.
SEO is een continu proces waarin we voortdurend streven naar verbetering en groei. SEO is een lange termijn strategie waarbij de voorkeur geven aan maandelijkse werkzaamheden ten opzicht van een eenmalige optimalisatie. We blijven onze strategieën aanpassen om onze concurrenten voor te blijven en in te spelen op relevante trends en ontwikkelingen. 

Vraag een gratis SEO scan aan

Wil je weten hoe jouw website het doet in zoekmachines en of er ruimte is voor verbetering? Vraag dan nu een gratis SEO scan aan bij Digitalness.

Wat kun je verwachten? Een vrijblijvend telefonisch gesprek met één van onze experts, waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen en de kansen voor verbetering bespreken.  Ontdek hoe je jouw online aanwezigheid kunt optimaliseren en beter vindbaar kunt worden Google. 

SEO trajecten voltooid
0 +
Top posities in Google
0 +
Online bezoekers per dag
0 +
conversies per dag
0 +

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Veelgestelde vragen over lokale SEO.

Bij Digitalness vinden we dat lokale SEO geschikt is voor ieder bedrijf. Lokaal goed vindbaar zijn is voordelig voor elk bedrijf. 

Zelfs als je een klein bedrijf hebt, kan lokale SEO je helpen om gevonden te worden. Dat is handig als je vooral klanten uit je buurt wilt aantrekken.

Kortom, of je nu een grote onderneming bent of een lokale winkel, SEO kan echt een verschil maken in hoe mensen jou online vinden. Bij Digitalness staan we klaar om je te helpen met een SEO-strategie die past bij jouw bedrijf en doelen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is voordelig voor elk bedrijf. Een klein of een groot budget maakt niet uit. Bij Digitalness denken graag met u mee. Wij hebben al meerdere SEO projecten mogen verzorgen. Voor zowel grote bedrijven als zzp’ers. Als je op dit moment nog een klein budget hebt, heb je waarschijnlijk meer tijd. Daardoor kun je zelf al stappen maken met SEO. Je kunt hiervoor bij ons altijd een vrijblijvend advies gesprek aanvragen Heb je op dit moment een groter bedrijf maar minder tijd, dan nemen graag je SEO uit handen. Zodat jij je kunt focussen op het ondernemen, terwijl wij zorgen dat je bedrijf online beter vindbaar wordt.

De tijd die nodig is om resultaten te zien met Digitalness kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de concurrentie in jouw branche en de complexiteit van je SEO-pagina’s. Over het algemeen streven we ernaar om zo snel mogelijk resultaten te behalen, maar het kan enige tijd duren voordat de volledige impact van onze strategieën merkbaar is. Over het algemeen kunnen we na 1 maand al een effect van de inspanningen meten. Binnen 2 maanden heb jij een goed beeld van de groei in het aantal vertoningen, websitebezoekers en conversies

We blijven echter continu monitoren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt op de lange termijn.

SEO is dé manier om hoger in Google te komen. Wist je dat gemiddeld 60% van de Google gebruikers niet verder klikt dan de eerste 3 resultaten. Door lokale SEO komt jouw bedrijf hoger in Google zonder veel geld kwijt te zijn aan adverteren. Lokale seo is handig als jouw bedrijf regionaal georiënteerd is. Met lokale seo pagina’s worden jouw diensten beter gevonden in de voor jou belangrijke regio. 

Digitalness biedt verschillende pakketten voor SEO aan, afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf.

Basic: €275 per maand: Ideaal voor kleine bedrijven die net beginnen met hun online aanwezigheid.
Geavanceerd: €450 per maand: Geschikt voor bedrijven die al enige tijd actief zijn en hun resultaten willen verbeteren.
Lokale SEO: €275 per maand: Perfect voor bedrijven die zich richten op lokale zoekopdrachten en hun zichtbaarheid willen vergroten.
E-commerce & maatwerk: Voor online winkels die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun verkoop willen verhogen. 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?