Cases.

In de afgelopen jaren hebben wij al 150+ bedrijven geholpen om hun online bedrijfsstrategie te optimaliseren. Met mooie resultaten als gevolg. Bekijk hier een aantal van onze recente cases. 

In de afgelopen jaren hebben wij al 150+ bedrijven geholpen om hun online bedrijfsstrategie te optimaliseren. Met mooie resultaten als gevolg. Bekijk hier een aantal van onze recente cases. 

website laten maken

Energy Architects

Energy Architects is dé specialist voor het totaal verduurzamen van woningen, bedrijfspanden, en industrieterreinen. Deze 3 complexe doelgroepen dienen online goed bereikt te worden om het specialisme goed over te brengen. 

SEO – Marketing Automation – Lead Generatie

Plakspijkers.nl

Plakspijkers.nl is een unieke webshop dat inspeelt op een specifieke behoefte van vrijwel ieder huishouden. Iets ophangen zonder dat je hoeft te boren klinkt voor veel huishoudens als muziek in de oren, bij Plakspijkers.nl vind je de oplossing! 

Bij Digitalness nemen we de complete online marketing strategie van Plakspijkers op ons.

SEO – Webdesign – SEA – Social Media

V-BIKE

V-BIKE is een innovatief merk voor elektrische vouwfiets / fatbikes. Sinds 2021 timmert V-BIKE hard aan de weg om een van de grootste fatbike merken in Nederland te worden. Zowel online als in fysieke winkels is het mogelijk om een van de 5 verschillende modellen te bestellen. Online leggen we het eerste contact met potentiële klanten vast.

SEA – Conversie optimalisatie – Email marketing

Houtman Inspecties

Houtman Inspecties speelt een cruciale rol in het handhaven van veiligheid in de elektrotechnische installatiemarkt. Met hun uitgebreide dienstenaanbod, waaronder Scope 8, Scope 10 en Scope 12 keuringen, hebben ze zich gevestigd als een vooraanstaande speler binnen de e-keuring branche.

SEO –  Online herkenning

Meer klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?