Social media marketing.

Online vindbaarheid ontstaat ook via social media. Met social media marketing kunnen we vooral goed inspelen op de onbewuste behoeften van de doelgroep. Maar ook het zoeken van informatie of inspiratie verloopt steeds meer via social media platformen.

social media marketing

Social media marketing.

social media

Waarom social media marketing?

Online vindbaarheid ontstaat ook via social media. Met social media marketing kunnen we vooral goed inspelen op de onbewuste behoeften van de doelgroep. Maar ook het zoeken van informatie of inspiratie verloopt steeds meer via social media platformen.

Social media platformen bieden uitstekende mogelijkheden om extra online vindbaarheid te creëren. Social media gebruikers besteden hun tijd op het platform voornamelijk aan vrije tijd en oriëntatie. Met een goede social media strategie kan je als bedrijf hier goed op inspelen. Zo is het zeer interessant om de onbewuste behoefte van jouw aanbod aan te wakkeren bij jouw doelgroep via social media. Op deze manier is het mogelijk om de vraag naar jouw product of dienst te vergroten. Ook het retargetten van (oude) online bezoekers is interessant. 

Bekijk onze succesverhalen.

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

Plakspijkers.nl

Plakspijkers.nl is een unieke webshop dat inspeelt op een specifieke behoefte van vrijwel ieder huishouden. Iets ophangen zonder dat je hoeft te boren klinkt voor veel huishoudens als muziek in de oren, bij Plakspijkers.nl vind je de oplossing! 

Bij Digitalness nemen we de complete online marketing strategie van Plakspijkers op ons.

SEO –  Webdesign – SEA – Social media

Metis Green

Binnenkort online.

Landingspagina’s – SEA – Leadgeneratie

Online vindbaarheid via social media.

Retargetting

Retargetting via social media is een zeer sterke strategie om opnieuw online vindbaarheid te creëren bij bezoekers die als eens op jouw website of webshop zijn geweest. Door specifiek te meten wie er al eens op jouw website of webshop is geweest, kan je hen wanneer zij geen conversie zijn ondergaan, opnieuw bereiken via social media. Je kan hen dan bijvoorbeeldeen passend aanbod doen

Adverteren

Door de adverteren via social media kan je de onbewuste behoefte van jouw doelgroep aanwakkeren. Niet iedereen zoekt namelijk via zoekmachines naar jouw product(en) of dienst(en). Maar jouw aanbod kan voor jouw doelgroep wel erg goed van pas komen. Dit nomen we een onbewuste behoefte. Door te adverteren via social media kunnen we de doelgroep goed bereiken en de onbewuste behoefte perfect aanwakkeren. 

Organisch

Een organische groeistrategie via social media is van sterk belang wanneer je de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk wilt verbeteren. Door veel volgers te hebben op verschillende social media accounts, wordt de naamsbekendheid steeds groter en gaan jouw volgers jou ook herkennen. Dit vergroot de kans op herhalingsaankopen en het bereiken van nieuwe potentiële kansen

Bekijk onze pakketten op maat.

Social media retargetting

€175

/ maand

Voor bedrijven met al veel online bezoekers die opnieuw benaderd kunnen worden

Social media advertising

€250

/ Maand

Voor bedrijven die de onbewuste behoefte willen aanwakkeren

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ben je benieuwd naar de beste mogelijkheden van social media voor jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Wat kun je verwachten? Een vrijblijvend telefonisch gesprek met één van onze experts, waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen en de kansen van social media bespreken. Ontdek hoe je een social media strategie in kan zetten of optimaliseren en het maximale resultaat hieruit kan halen.

0 +
Succesvolle Trajecten
0 %
verbetering in rendement
0 +
Afgeronde A/B testen
0 +
conversies per dag

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?