Social media marketing

Vergroot je zichtbaarheid, verhoog de betrokkenheid en trek meer klanten aan

social media marketing

Social media marketing

social media

Groei verder op social media

Waarom social media marketing?

Online vindbaarheid ontstaat ook via social media. Met social media marketing kunnen we vooral goed inspelen op de onbewuste behoeften van de doelgroep. Maar ook het zoeken van informatie of inspiratie verloopt steeds meer via social media platformen. Verschillende social media platformen dienen ook steeds meer als zoekmachine.

Social media platformen bieden uitstekende mogelijkheden om extra online vindbaarheid te creëren. Social media gebruikers besteden hun tijd op het platform voornamelijk aan vrije tijd en oriëntatie. Met een goede social media marketing strategie kan je als bedrijf hier goed op inspelen. Zo is het zeer interessant om de onbewuste behoefte van jouw aanbod aan te wakkeren bij jouw doelgroep via social media. Op deze manier is het mogelijk om de vraag naar jouw product of dienst te vergroten. Ook het retargetten van (oude) online bezoekers is interessant. 

Laat ons je overtuigen

Wij gaan graag het gesprek met je aan

Wil je beginnen met social media marketing, maar heb je geen idee hoe? Geen zorgen, wij helpen je graag. Samen vinden we de beste aanpak voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het opzetten van je advertentiecampagnes en het beheren van je social media accounts, of om het opzetten van influencer marketing via één van onze gerenommeerde partners op het gebied influencer marketing. We staan voor je klaar!

Plan een adviesgesprek met ons in, zodat we samen kunnen kijken hoe social media marketing jouw bedrijf kan helpen om je doelen te bereiken. Geen ingewikkeld jargon, gewoon helder advies dat werkt voor jouw onderneming.

social media marketing bureau in arnhem

Vergroot je zichtbaarheid, verhoog de betrokkenheid en trek meer klanten aan

Online vindbaarheid via social media

Adverteren

Door de adverteren via social media kan je de onbewuste behoefte van jouw doelgroep aanwakkeren. Niet iedereen zoekt namelijk via zoekmachines naar jouw product(en) of dienst(en). Maar jouw aanbod kan voor jouw doelgroep wel erg goed van pas komen. Dit nomen we een onbewuste behoefte. Door te adverteren via social media kunnen we de doelgroep goed bereiken en de onbewuste behoefte perfect aanwakkeren. 

Organisch groeien

Een organische groeistrategie via social media is van groot belang wanneer je de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk wilt verbeteren. Door veel volgers te hebben op verschillende social media accounts, wordt de naamsbekendheid steeds groter en gaan jouw volgers jou ook herkennen. Dit vergroot de kans op herhalingsaankopen en het bereiken van nieuwe potentiële kansen.

Retargetting

Retargetting via social media is een zeer sterke strategie om opnieuw online vindbaarheid te creëren bij bezoekers die als eens op jouw website of webshop zijn geweest. Door specifiek te meten wie er al eens op jouw website of webshop is geweest, kan je hen wanneer zij geen conversie zijn ondergaan, opnieuw bereiken via social media. Je kan hen dan bijvoorbeeldeen passend aanbod doen

Bekijk onze succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

Plakspijkers.nl

Plakspijkers.nl is een unieke webshop dat inspeelt op een specifieke behoefte van vrijwel ieder huishouden. Iets ophangen zonder dat je hoeft te boren klinkt voor veel huishoudens als muziek in de oren, bij Plakspijkers.nl vind je de oplossing! 

Bij Digitalness nemen we de complete online marketing strategie van Plakspijkers op ons.

SEO –  Webdesign – SEA – Social media – Influencer marketing

V-bike

Een innovatief merk voor elektrische vouwfiets / fatbikes. Sinds 2021 timmert V-BIKE hard aan de weg om één van de grootste fatbike merken in Nederland te worden.

SEA – Conversie optimalisatie – Email marketing

We staan klaar om je te ondersteunen bij het bedenken, creëren en monitoren van effectieve campagnes

Aan de slag met social media marketing

Social media retargetting

€175

/ maand

Voor bedrijven met al veel online bezoekers die opnieuw benaderd kunnen worden

Social media advertising

€250

/ Maand

Voor bedrijven die de onbewuste behoefte willen aanwakkeren

Social media beheer

Vanaf €250

/ maand

Voor bedrijven die graag hun social media willen uitbesteden en/of naar een hoger niveau willen brengen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Influencer marketing

Maatwerk

Zet de kracht van influencer marketing in om een blijvende impact te maken op je doelgroep. Wij creëren online campagnes met zowel top- als micro influencers om jouw merk te laten groeien, te zorgen voor een boost in je sales of voor andere doeleinden. In samenwerking met een vooraanstaand influencer marketingbureau brengen we je dichter bij je doelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ben je benieuwd naar de beste mogelijkheden van social media marketing voor jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Wat kun je verwachten? Een vrijblijvend telefonisch gesprek met één van onze experts, waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen en de kansen van social media bespreken. Ontdek hoe je een social media strategie in kan zetten of optimaliseren en het maximale resultaat hieruit kan halen.

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?