Professionele Webshop laten maken

Moderne, snelle en professionele webshop voor een betaalbare prijs!

professionele webshop laten maken

Professionele webshop laten maken

website laten maken

Samen maken we er een succes van

Expertises

Professionele webshop gericht op jouw doelgroep

Wij zijn specialisten in het maken van webshops die er niet alleen professioneel uitzien, maar ook precies passen bij jouw doelgroep. We begrijpen dat elke onderneming anders is en dat de webshop moet laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Daarom doen we meer dan alleen een webshop bouwen; we zorgen ervoor dat jouw webshop een krachtig middel wordt om jouw producten of diensten effectief te presenteren en jouw bedrijfsdoelen te bereiken. Samen gaan we voor online succes door jouw website te optimaliseren voor jouw specifieke publiek.

Bol.com – Amazon – Zalando – Blokker – Marktplaats.nl

Start direct met verkopen op marketplaces

Voor iedere webshop kan het interessant zijn om het aantal verkoopkanalen uit te breiden.  Start daarom met het verkopen op online marktplaatsen. Wij kunnen je hier volledig bij begeleiden. Marketplaces zijn essentieel voor merken om een breed scala aan producten aan te bieden binnen één online ecosysteem. Terwijl Bol.com één van de grootste en bekendste is in Nederland, is het belangrijk om ook andere, niche marktplaatsen te overwegen. Elk van deze platforms heeft zijn eigen unieke voordelen en nadelen, wat wij in onze strategie meenemen om jouw merk optimaal te positioneren.

webshop bouwer arnhem

Hoe gaan wij te werk?

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. We gaan in gesprek over het aanbod, het onderscheidende vermogen en belangrijke unique selling points. Dit legt de basis vast voor de kern van de nieuwe website. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe website visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de website er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige website, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de website en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe website. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de webshop. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de complete website bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De website wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw website opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Cases

Hierbij een greep uit ons werk

Een moderne & professionele
webshop laten maken

Een moderne & professionele webshop

Basic

€1495

Premium

€1995

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw webshop eruit moet komen te zien. Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Hosting & support

website hosting

Bewezen strategieën met aantoonbare resultaten

Al onze online marketing werkzaamheden op een rijtje

Vraag een gratis homepage concept aan

Benieuwd hoe jouw nieuwe professionele website eruit kan zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan en ontdek de mogelijkheden. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met ons vakmanschap en expertise. 

Nieuwe websites
0 +
Nieuwe webshops
0 +
Weken levertijd
0
Tevredenheid
0 %

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?