Website laten maken

Wil je een professionele website of webshop laten maken? Dan ben je bij Digitalness op het juiste adres. Ons team van online marketing specialisten staat voor je klaar. Een professionele website voor een betaalbare prijs. 

Professionele website gericht op jouw doelgroep

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau die voor jou in twee weken tijd een professionele website kan bouwen? Dan ben je bij Digitalness op het juiste adres. Met een team van online marketing specialisten hebben wij de kennis in huis om in korte tijd een professionele website te bouwen voor jouw bedrijf.

Waarom je website laten maken bij Digitalness?

Binnen twee weken een website

Zodra jij ons het startsein hebt gegeven, gaat ons team direct aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website. Vervolgens zorgen wij ervoor dat in twee weken tijd jouw nieuwe website online staat.

Toegankelijk en transparant

Bij Digitalness zijn we toegankelijk en transparant zijn naar onze klanten toe. Heb je tijdens of na het bouwen vragen of opmerkingen, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Daarnaast nemen wij je graag mee in het hele proces zodat je niks ontgaat. Het doel van ons online marketing bureau is om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent! 

Betaalbaar

Bij ons zal je niet geconfronteerd worden met torenhoge kosten, wel met eerlijke en betaalbare prijzen. Voordat we beginnen spreken we een prijs af, dus je hoeft geen onverwachte kosten achteraf te verwachten. 

Wat kost het om een website te laten maken?

Voor iedere ondernemer hebben wij een passend pakket. Wij bieden drie soorten websitepakketten aan: Basic, Premium en Maatwerk. Welk pakket je ook kiest, onze service is voor iedereen optimaal. Wil je graag weten welk websitepakket het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan gerust contact op met ons voor een eerlijk advies. Kijk hieronder voor een overzicht van de webpakketten.


Basic

€695


Premium

€1095,-


Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw site eruit moet komen te zien Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Website onderhoud bij Digitalness

Als je website of webshop eenmaal klaar is bieden wij de mogelijkheid om vervolgens voor €25,- per maand jouw site compleet te laten onderhouden. Heb je al een website en wil je deze graag laten onderhouden, dan ben je bij Digitalness ook op het juiste adres. Wij zorgen er voor dat je website altijd veilig is en up to date blijft. Ook zorgen we er voor dat:

  • De website snel blijft
  • SEO geoptimaliseerd
  • Wekelijks updaten van jouw website
  • Controle en beveiliging
  • Maandelijkse rapportage
En natuurlijk kan jij ons altijd bellen om bepaalde content aan te passen. Ideaal tijdens bijvoorbeeld de feestdagen of wanneer jij een leuke actie hebt. 
 
 
 
 
 
 

Onze werkwijze

Op het moment dat je hebt besloten om je website te laten bouwen door Digitalness, plannen we een intakegesprek in. Bij ons, bij jou of online: dat is aan jou. Tijdens het intakegesprek brengen we in kaart waar jij voor staat, wat de huisstijl is van jouw onderneming en welke vragen of wensen jij nog meer hebt voor jouw nieuwe domein. Samen komen we tot het beste resultaat!

Na het intakegesprek gaat ons team gelijk aan de slag. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat. Gelukkig hoef je niet lang te wachten, want na 1 week kun je de eerste versie al bekijken. Samen met jou gaan we de eerste versie van de website doornemen, zodat onze website specialisten de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Wij staan altijd open voor ideeën van jouw kant en je kunt dus gerust aangeven wat jij nog mist.

Het moment van oplevering is bijna daar, maar eerst zullen wij de website uitvoerig testen om zeker te weten dat alles naar behoren werkt. Na de verwerking van de laatste op- of aanmerkingen, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen 1 dag.

Het moment is daar, de website is live. Alle stappen zijn doorlopen en jouw gloednieuwe site staat live. En dat allemaal binnen 2 weken!

Hierbij een greep uit ons werk

Wil je een professionele website of webshop laten maken? Dan ben je bij Digitalness op het juiste adres. Wij bouwen professionele websites voor eerlijke en vaste tarieven. Ons team van online marketing specialisten staat voor je klaar. 

DIGITALNESS - Posts (5)
qmms consultancy x digitalness online marketing
van reen kleinbouw x digitalness online marketing
websitebouwarnhem
co-certificatie x digitalness

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze specialisten zitten klaar om jouw bedrijf een boost te geven op het gebied van online marketing
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?