Website laten maken

Moderne, snelle en professionele websites voor een betaalbare prijs

website laten maken

Website laten maken

website laten maken

Samen maken we er een succes van

Expertises

Professionele website gericht op jouw doelgroep

Wij creëren websites die niet alleen professioneel ogen, maar ook perfect afgestemd worden op jouw doelgroep. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en dat de website een weerspiegeling moet zijn van de bedrijfsvisie en waarden. Daarom gaan we verder dan alleen het bouwen van een website; we zorgen ervoor dat de website een krachtig middel wordt om het aanbod effectief over te brengen en bedrijfsdoelen te bereiken. Samen streven we naar online succes door jouw website te optimaliseren voor jouw specifieke publiek.

Laat ons je overtuigen

Vrijblijvend concept voor een nieuwe homepage

Ben je benieuwd naar hoe wij een nieuwe professionele website voor jouw bedrijf voor ons zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan.  Op basis van een introductiegesprek ontwerpen wij een concept homepagina om de uitstraling van een nieuwe website te visualiseren. Zo heb jij een goed beeld van wat je kan verwachten. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met onze vakmanschap en expertise. Een website laten maken was nog nooit zo effectief!
professionele website laten maken

Hoe gaan wij te werk?

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. We gaan in gesprek over het aanbod, het onderscheidende vermogen en belangrijke unique selling points. Dit legt de basis vast voor de kern van de nieuwe website. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe website visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de website er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige website, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de website en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe website. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de website. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de complete website bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De website wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw website opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Cases

Hierbij een greep uit ons werk

Een moderne & professionele
website laten maken

Basic

€1095

Premium

€1495

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw site eruit moet komen te zien? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor website laten maken te bespreken.

Laat je website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Hosting & support

website hosting

Bewezen strategieën met aantoonbare resultaten

Al onze online marketing werkzaamheden op een rijtje

Vraag een gratis homepage concept aan

Benieuwd hoe jouw nieuwe professionele website eruit kan zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan en ontdek de mogelijkheden. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met ons vakmanschap en expertise. 

Nieuwe websites
0 +
Nieuwe webshops
0 +
Weken levertijd
0
Tevredenheid
0 %

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?