Website laten maken Arnhem

Moderne, snelle en professionele website op maat voor een betaalbare prijs

Op zoek naar een frisse nieuwe website of wil je jouw bestaande site een moderne twist geven? Overweeg dan om een website te laten maken door een professionele webdeveloper uit Arnhem. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van zowel websites als webshops. Gevestigd in Arnhem, zijn wij gedreven om digitale oplossingen te bieden die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overstijgen.

website laten maken arnhem

Website laten maken Arnhem

Samen maken we er een succes van

Websitebouwers in Arnhem

Op zoek naar een frisse nieuwe website of wil je jouw bestaande site een moderne twist geven? Overweeg dan om een website te laten maken door een professionele webdeveloper uit Arnhem. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van zowel websites als webshops. Gevestigd in Arnhem, zijn wij gedreven om digitale oplossingen te bieden die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overstijgen.

website laten maken arnhem

Webdesign

Moderne, snelle en professionele websites voor een betaalbare prijs

Website laten maken Arnhem

Heb je besloten dat het tijd is voor een nieuwe website? Digitalness, specialist in web development in Arnhem, begrijpt hoe essentieel een sterke online aanwezigheid voor jouw onderneming is. Als je in Arnhem een website wilt laten ontwikkelen, leveren wij een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw specifieke wensen en doelstellingen. We duiken in de kern van jouw bedrijf en doelgroep om een site te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en makkelijk in gebruik. Of je nu een (nieuwe) lokale ondernemer of een gevestigd bedrijf bent in Arnhem, bij ons ben je aan het juiste adres voor een website op maat die jouw verhaal duidelijk vertelt en je online zichtbaarheid een boost geeft.

Laat ons je overtuigen

Vrijblijvend concept voor een nieuwe homepage

Ben je benieuwd naar hoe wij een nieuwe professionele website voor jouw bedrijf voor ons zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan.  Op basis van een introductiegesprek ontwerpen wij een concept homepagina om de uitstraling van een nieuwe website te visualiseren. Zo heb jij een goed beeld van wat je kan verwachten. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met onze vakmanschap en expertise. Een website laten maken was nog nooit zo effectief!
professionele website laten maken

Hoe gaan wij te werk?

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. We gaan in gesprek over het aanbod, het onderscheidende vermogen en belangrijke unique selling points. Dit legt de basis vast voor de kern van de nieuwe website. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe website visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de website er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige website, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de website en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe website. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de website. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de complete website bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De website wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw website opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Cases

Cases

Bekijk wat we hebben gerealiseerd in Arnhem en omgeving

Bekijk wat we hebben gerealiseerd in Arnhem en omgeving: Zit jouw bedrijf in Arnhem of dichtbij, en zoek je naar een expert voor het maken van een professionele website? Als doorgewinterde websitebouwers in Arnhem zijn we er voor zowel de kleinere lokale ondernemingen als de grote, reeds gevestigde bedrijven in het gebied. Bij Digitalness draait alles om het realiseren van jouw online visie met een professioneel en doeltreffend webdesign. Hier zijn enkele voorbeelden van websites uit Arnhem, die dankzij onze expertise nu genieten van succesvolle, op maat gemaakte websites.

Website laten maken Arnhem, een professionele website voor een mooie prijs

Basic

€1095

Premium

€1495

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw site eruit moet komen te zien Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom je website laten maken door Digitalness?

Wij, als websiteontwikkelaars in Arnhem, zetten in op efficiëntie. Dit leidt niet alleen tot prettige samenwerkingen maar ook tot topresultaten! Dus, als je door ons een nieuwe website wilt laten bouwen, hanteren we de volgende aanpak. We stemmen onze workflow nauwkeurig af op jouw behoeften, waardoor het proces soepel en zonder onnodige vertragingen verloopt. Onze focus ligt op transparantie en duidelijke communicatie vanaf het begin, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten

Pas je website zelf aan

Bij Digitalness gebruiken we WordPress, een toonaangevend CMS-systeem dat zorgt voor een professionele, toekomstgerichte website. Dit platform stelt jou in staat om, naarmate je bedrijf groeit, je website gemakkelijk zelf te beheren en aan te passen. Of je nu kleine updates zelf wilt uitvoeren of grote uitbreidingen door ons team wilt laten realiseren, de keuze is aan jou.

Integreer je favoriete tools

Wij begrijpen het belang van een geïntegreerde digitale ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat je nieuwe website of webshop naadloos kan koppelen met de software die je dagelijks gebruikt. Of het nu gaat om boekhoudprogramma’s, CRM-systemen, betaalplatformen, sociale media, e-mailmarketingtools, affiliate netwerken, of logistieke diensten – wij maken het mogelijk.

Uitstekende vindbaarheid in Google

Een nieuwe website die snel door Google wordt gevonden en hoog scoort, is essentieel. Bij Digitalness begrijpen we dit als geen ander. Daarom integreren we direct van het begin al SEO aspecten in het ontwerp van je website. Zo ben je verzekerd van een sterke start in zoekmachines.

Mobiel, tablet en desktopvriendelijk

Wij garanderen dat jouw website perfect werkt op alle apparaten: smartphones, tablets en desktops. Ongeacht via welk apparaat jouw bezoekers je site benaderen, ze ervaren een naadloze en aantrekkelijke gebruikerservaring. Ons doel is om jouw bezoekers de beste digitale beleving te bieden.

WordPress / woocommerce

Webshop laten maken Arnhem

Geen website maar juist een webshop laten maken? Ook dat doe je bij Digitalness! Het bouwen van een aantrekkelijke webshop is slechts het begin. Bij Digitalness zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies. We richten de webshop zo in dat jouw bezoekers worden aangemoedigd om actie te ondernemen en aankopen te doen, waardoor de webshop een effectief verkoopkanaal wordt.

Door onze expertise te combineren met jouw visie, creëren we een online winkel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een krachtige motor voor conversies vormt.

online marketing bureau arnhem

Laat je website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Hosting & support

website hosting

Bewezen strategieën met aantoonbare resultaten

Al onze online marketing werkzaamheden op een rijtje

Een website laten maken in Arnhem? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We denken graag met je mee om het maximale uit jouw online groei potentieel te halen. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs en laat je meenemen in de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

bedrijven geholpen
0 +
Websites in beheer
0 +
Online bezoekers per dag
0 +
conversies per dag
0 +

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

FAQ website laten maken Arnhem

Op de ”Website laten maken Arnhem” pagina biedt Digitalness je een helder overzicht van de kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe website. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen uit verschillende pakketten:

 • Basic pakket: Voor €1095 krijg je een compacte website met maximaal 5 pagina’s, ideaal voor startende ondernemers of kleine bedrijven die een online aanwezigheid willen opbouwen zonder hoge kosten.

 • Premium pakket: Met een prijs van €1495 is dit pakket perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan een uitgebreidere website. Je krijgt tot 10 pagina’s, wat uitstekend geschikt is voor ondernemingen die hun diensten of producten uitvoeriger willen presenteren.

 • Maatwerk websites: Als je wensen specifieker zijn of als je project complexer is, bieden we een maatwerkoplossing waarvan de prijs wordt vastgesteld op basis van de specifieke vereisten van je project.

Bij Digitalness begrijpen we dat elke ondernemer uniek is, en onze pakketten zijn ontworpen om aan een breed scala van behoeften en budgetten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige start of een uitgebreide, gepersonaliseerde website, bij Digitalness staan we klaar om je te helpen je online ambities in Arnhem te realiseren

De kosten voor het laten bouwen van een webshop bij Digitalness variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest, waarbij alle opties volledig zijn geïntegreerd met WordPress WooCommerce en inclusief alle benodigde betaalkoppelingen:

 • Basic pakket: Voor €1495 krijg je een perfecte oplossing voor kleinere webshops, inclusief tot 5 pagina’s.

 • Premium pakket: Met een prijs van €1995 is dit pakket ideaal voor uitgebreidere webshops en biedt het tot 10 pagina’s.

 • Maatwerk webshops: De prijs voor een maatwerk webshop wordt afgestemd op je unieke vereisten en de complexiteit van het project.

Elk van deze pakketten is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan verschillende behoeften en budgetten, variërend van basis webshops tot geavanceerde, volledig op maat gemaakte e-commerce oplossingen.

Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken om een website te laten maken bij Digitalness. De tijd om een website te bouwen is als volgt opgedeeld:

 • Gemiddelde duur: Het maken van een website duurt gemiddeld 2 weken.
 • Startfase: Zodra jouw behoeften duidelijk zijn, begint ons team met de ontwikkeling.
 • Eerste versie: Binnen één week kun je de eerste versie van de website bekijken.
 • Feedbackproces: We nodigen je uit om de initiële versie te beoordelen en jouw feedback te geven.
 • Final touch: Jouw input is essentieel voor het afronden van het ontwerp.
 • Lancering: Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag.

Na de oplevering van je website door Digitalness zijn er inderdaad maandelijkse kosten verbonden, maar deze zijn optioneel en bedoeld om jou volledig te ontzorgen. We nemen alle technische aspecten van jouw website of webshop uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf. Jouw website draait op een stabiele, supersnelle en goed beveiligde server. Dit omvat niet alleen hosting, maar ook regelmatig onderhoud, updates en back-ups om de integriteit en prestaties van je website te waarborgen. Dit alles wordt aangeboden voor een maandelijks bedrag tussen de €25 en €45, waardoor je de zekerheid hebt van een continu goed functionerende en veilige online aanwezigheid.

Waarom zou je voor Digitalness kiezen als je webdesign partner in Arnhem? Bij ons, de experts in het maken van websites in Arnhem, begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Als je een website wilt laten maken in Arnhem, zorgen wij voor een op maat gemaakt ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw unieke wensen en doelen. We duiken diep in jouw bedrijf en doelgroep om een site te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu een kleinere lokale ondernemer bent of een gevestigd bedrijf in de regio, vertrouw op Digitalness voor webdesign dat jouw boodschap duidelijk communiceert en jouw digitale aanwezigheid versterkt.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?