Website laten maken Arnhem.

Op zoek naar een frisse nieuwe website of wil je jouw bestaande site een moderne twist geven? Kies dan voor een website laten maken door een professionele website bouwer uit Arnhem. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van zowel websites als webshops. Gevestigd in Arnhem, zijn wij gedreven om digitale oplossingen te bieden die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overstijgen.

website laten maken arnhem

Website laten maken Arnhem.

Op zoek naar een frisse nieuwe website of wil je jouw bestaande site een moderne twist geven? Kies dan voor een website laten maken door een professionele website bouwer uit Arnhem. Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van zowel websites als webshops. Gevestigd in Arnhem, zijn wij gedreven om digitale oplossingen te bieden die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overstijgen.

website laten maken arnhem

Webdesign

Een nieuwe website laten maken.

Bij Digitalness, dé expert in websiteontwikkeling in Arnhem, snappen we hoe belangrijk een krachtige online aanwezigheid voor jouw bedrijf is. Als je een website wilt laten maken in Arnhem, creëren wij een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij jouw unieke wensen en doelen. We verdiepen ons in jouw bedrijf en doelgroep om een website te bouwen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu een kleinere lokale ondernemer bent of een gevestigd bedrijf in Arnhem, vertrouw op ons voor een website die jouw boodschap helder uitdraagt en jouw digitale aanwezigheid versterkt. 

Cases

Een greep uit ons portfolio in Arnhem en omstreken.

Ben je gevestigd in Arnhem of in de nabije omgeving en wil je een professionele website laten maken? Als ervaren webbouwer in Arnhem, staan wij klaar voor zowel kleinere lokale bedrijven als grotere, gevestigde bedrijven in de regio. Vertrouw op onze expertise om een website te bouwen die niet alleen jouw boodschap helder en krachtig overbrengt, maar ook je digitale voetafdruk aanzienlijk versterkt.

Bij Digitalness draait alles om het realiseren van jouw online visie met een professioneel en doeltreffend webdesign. Hier zijn enkele voorbeelden van klanten uit de regio, die dankzij onze expertise nu genieten van succesvolle, op maat gemaakte websites.

Website laten maken Arnhem, een professionele website voor een mooie prijs.

Basic

€1095

Premium

€1495

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw site eruit moet komen te zien Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

De #1 website bouwer van Arnhem.

Ben je gevestigd in Arnhem of in de nabije omgeving en wil je een professionele website laten maken? Ontdek hoe wij bij Digitalness andere lokale bedrijven hebben geholpen met een professionele website. Hier zijn enkele voorbeelden van klanten uit Arnhem en omstreken, die dankzij onze expertise nu genieten van succesvolle, op maat gemaakte websites.

Pas je website zelf aan

Bij Digitalness gebruiken we WordPress, een toonaangevend CMS-systeem dat zorgt voor een professionele, toekomstgerichte website. Dit platform stelt jou in staat om, naarmate je bedrijf groeit, je website gemakkelijk zelf te beheren en aan te passen. Of je nu kleine updates zelf wilt uitvoeren of grote uitbreidingen door ons team wilt laten realiseren, de keuze is aan jou.

Integreer je favoriete tools

Wij begrijpen het belang van een geïntegreerde digitale ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat je nieuwe website of webshop naadloos kan koppelen met de software die je dagelijks gebruikt. Of het nu gaat om boekhoudprogramma’s, CRM-systemen, betaalplatformen, sociale media, e-mailmarketingtools, affiliate netwerken, of logistieke diensten – wij maken het mogelijk.

Uitstekende vindbaarheid in Google

Een nieuwe website die snel door Google wordt gevonden en hoog scoort, is essentieel. Bij Digitalness begrijpen we dit als geen ander. Daarom integreren we direct van het begin al SEO aspecten in het ontwerp van je website. Zo ben je verzekerd van een sterke start in zoekmachines.

Mobiel, tablet en desktopvriendelijk

Wij garanderen dat jouw website perfect werkt op alle apparaten: smartphones, tablets en desktops. Ongeacht via welk apparaat jouw bezoekers je site benaderen, ze ervaren een naadloze en aantrekkelijke gebruikerservaring. Ons doel is om jouw bezoekers de beste digitale beleving te bieden.

Webshop laten maken Arnhem.

Geen website maar juist een webshop laten maken? Ook dat doe je bij Digitalness! Het bouwen van een aantrekkelijke webshop is slechts het begin. Bij Digitalness zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies. We richten de webshop zo in dat jouw bezoekers worden aangemoedigd om actie te ondernemen en aankopen te doen, waardoor de webshop een effectief verkoopkanaal wordt.

Door onze expertise te combineren met jouw visie, creëren we een online winkel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een krachtige motor voor conversies vormt.

online marketing bureau arnhem
Vrijblijvend advies

Een website laten maken in Arnhem? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

We denken graag met je mee om het maximale uit jouw online groei potentieel te halen. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs en laat je meenemen in de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

0 +
bedrijven geholpen
0 +
Websites in beheer
0 +
Online bezoekers per dag
0 +
conversies per dag

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

FAQ website laten maken Arnhem

Wanneer je besluit om jouw online marketing strategie naar een next level te brengen, heb je vast nog een aantal vragen. Staan jouw vragen hier niet tussen? Neem dan zeker eens contact met ons op om het te bespreken.

Bij Digitalness variëren de kosten voor het laten maken van een website afhankelijk van het gekozen pakket:

 • Basic pakket: €1095, ideaal voor kleinere sites, omvat tot 5 pagina’s.
 • Premium pakket: €1495, geschikt voor grotere websites, biedt tot 10 pagina’s.
 • Maatwerk websites: Prijs bepaald op basis van specifieke behoeften en complexiteit.

Deze pakketten zijn ontworpen om aan diverse behoeften en budgetten te voldoen, van eenvoudige tot meer geavanceerde en gepersonaliseerde websites. Website laten maken Arnhem is een dienst aangeboden door Digitalness.nl

De kosten voor het laten maken van een webshop bij Digitalness zijn afhankelijk van het gekozen pakket, waarbij alle opties volledig geïntegreerd zijn met WordPress WooCommerce, inclusief alle benodigde betaalkoppelingen:

 • Basic pakket: €1495, perfect voor kleinere webshops, inclusief tot 5 pagina’s.
 • Premium pakket: €1995, ideaal voor uitgebreidere webshops, biedt tot 10 pagina’s.
 • Maatwerk webshops: De prijs wordt afgestemd op de unieke vereisten en complexiteit van het project.

Elk van deze pakketten is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan verschillende behoeften en budgetten, variërend van basis webshops tot geavanceerde, volledig op maat gemaakte online winkeloplossingen.

Het duurt gemiddeld 2 weken om een website te laten maken bij Digitalness. De tijd om een website te bouwen is als volgt opgedeeld:

 • Gemiddelde duur: Het maken van een website duurt gemiddeld 2 weken.
 • Startfase: Zodra jouw behoeften duidelijk zijn, begint ons team met de ontwikkeling.
 • Eerste versie: Binnen één week kun je de eerste versie van de website bekijken.
 • Feedbackproces: We nodigen je uit om de initiële versie te beoordelen en jouw feedback te geven.
 • Final touch: Jouw input is essentieel voor het afronden van het ontwerp.
 • Lancering: Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag.

Na de oplevering van je website door Digitalness zijn er inderdaad maandelijkse kosten verbonden, maar deze zijn bedoeld om jou volledig te ontzorgen. We nemen alle technische aspecten van jouw website of webshop uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf. Jouw website draait op een stabiele, supersnelle en goed beveiligde server. Dit omvat niet alleen hosting, maar ook regelmatig onderhoud, updates en back-ups om de integriteit en prestaties van je website te waarborgen. Dit alles wordt aangeboden voor een maandelijks bedrag tussen de €25 en €45, waardoor je de zekerheid hebt van een continu goed functionerende en veilige online aanwezigheid.

Bij Digitalness, expert voor website laten maken Arnhem, snappen we hoe belangrijk een krachtige online aanwezigheid voor jouw bedrijf is. Als je een website wilt laten maken in Arnhem, creëren wij een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij jouw unieke wensen en doelen. We verdiepen ons in jouw bedrijf en doelgroep om een website te bouwen die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu een kleinere lokale ondernemer bent of een gevestigd bedrijf in Arnhem, vertrouw op ons voor webdesign die jouw boodschap helder uitdraagt en jouw digitale aanwezigheid versterkt.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?