Google Ads uitbesteden

Wil je doelgericht adverteren? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan over het opzetten van Google Ads.

Google Ads uitbesteden

Ervaar de impact van adverteren in Google

Google Ads uitbesteden aan specialisten met een trackrecord

Ben je een ondernemer, webshop-eigenaar of marketingmanager en wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met effectieve online advertenties? Overweeg dan om je Google Ads uit te besteden aan de specialisten van Digitalness. Het beheren van Google Ads campagnes vereist expertise, ervaring en continue optimalisatie om maximale resultaten te behalen. Bij Digitalness hebben we een bewezen trackrecord in het succesvol beheren van Google Ads, ook bekend als Google AdWords, voor diverse bedrijven. 

Door je Google Ads uit te besteden, kun je rekenen op strategische en datagedreven campagnes die je online zichtbaarheid vergroten en je rendement op investering maximaliseren. Laat onze experts je helpen om je doelgroep te bereiken en je bedrijfsdoelen te overtreffen.

google ads uitbesteden

Laat ons je overtuigen

Ontvang €100,- aan advertentietegoed

We snappen dat elke euro telt, zeker als je hard werkt om je bedrijf te laten groeien. Daarom beginnen we met een mooi aanbod: ontvang direct €100,- aan advertentietegoed om je op weg te helpen. Maar we bieden meer dan alleen een startbudget; we bieden een kans om echt verschil te maken met je online advertenties. 

Plan een adviesgesprek met ons in, zodat we samen kunnen kijken hoe Google Ads jouw bedrijf kan helpen om je doelen te bereiken. Geen ingewikkeld jargon, gewoon helder advies dat werkt voor jouw onderneming. Laten we samen aan de slag gaan en ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met effectieve SEA advertenties.

google ads specialisten arnhem
google adwords uitbesteden

Ons team heeft een bewezen trackrecord

Waarom Google Ads uitbesteden bij Digitalness?

Google Ads uitbesteden bij Digitalness betekent kiezen voor bewezen expertise en resultaten. Ons trackrecord toont aan dat we weten wat werkt. We zijn transparant in onze werkwijze en bieden concreet advies dat verder gaat dan alleen advertenties. Ons team denkt met je mee over de gehele online strategie om jouw bedrijf te laten groeien. We zetten klantgerichtheid centraal en passen onze aanpak aan jouw specifieke doelen en behoeften aan. 

Bij Digitalness beperken we ons niet alleen tot het opzetten en beheren van Google AdWords. Wij zijn een volledige partner die je kan adviseren en ondersteunen bij elke stap naar online succes.

Samen maken we er een succes van

Schaal jouw bedrijf sneller op met Google Ads

sea uitbesteden arnhem

Google Ads uitbesteden kosten

Wanneer je overweegt je Google Ads uit te besteden, is het belangrijk om inzicht te hebben in de kosten en de verschillende opties die beschikbaar zijn. Bij Digitalness begrijpen we dat elke onderneming eigen behoeften en budgetten heeft. Daarom bieden we verschillende pakketten voor Google Ads uitbesteden. Met deze pakketten zorgen we ervoor dat je altijd de beste waarde en impact krijgt voor je investering. Meer informatie over de kosten voor het uitbesteden van je Google Adwords? Neem dan gerust contact met ons op. 

Basic SEA pakket

€250

/ Maand

Dit pakket is geschikt voor bedrijven die een toegankelijke maar impactvolle start willen maken met SEA.

Geavanceerd SEA pakket

Vanaf €450

/ Maand

Dit pakket is geschikt voor bedrijven die serieus willen investeren in hun SEA-strategie en de beste resultaten willen behalen.

Bekijk onze succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

V-bike

Een innovatief merk voor elektrische vouwfiets / fatbikes. Sinds 2021 timmert V-BIKE hard aan de weg om één van de grootste fatbike merken in Nederland te worden.

SEA – Conversie optimalisatie – Email marketing

Bedden.nl

Bedden.nl is de specialist in bedden, matrassen en bokspringen.  Met een doordachte SEA  strategie wordt duidelijk dat online bedden verkopen zeker mogelijk is.

SEA – Conversie optimalisatie

Geen ingewikkeld jargon, gewoon helder advies

SEA uitbesteden? Zo gaan wij te werk

1.

Kennismaking

We starten met een persoonlijk intakegesprek om je doelgroep en doelstellingen in kaart te brengen. Op deze manier weten we met welke aanpak we het beste te werk kunnen gaan. We vinden het belangrijk om jouw wensen en behoeften mee te nemen in onze aanpak.

2.

Diepgaand onderzoek en campagneplanning

Zodra we een helder beeld hebben van je doelgroep en doelen, voeren we een uitgebreid (zoekwoorden)onderzoek uit om een doelgerichte SEA-strategie te ontwikkelen die het meest effectief is voor jouw website. We zetten verschillende campagne mogelijkheden op een rijtje en creëren inzicht in de potentiële resultaten. Zo kunnen we een onderbouwde keuze maken over de beste campagnemogelijkheden.

3.

Strategie opzet

Na samen een keuze te hebben gemaakt in de type campagnes die we gaan uitvoeren, zetten wij de strategie op. Hierbij ontzorgen we je volledig en nemen we alle werkzaamheden uit handen, waaronder: de targetting, content, (conversie)metingen en overige instellingen. We creëren meerdere advertenties zodat we kunnen meten welke type content en targetting het beste gaat werken.

4.

Maandelijkse SEA optimalisatie

Elke maand analyseren en optimaliseren we je Google-advertenties om het maximale rendement uit je SEA campagne(s) te halen. Wekelijks houden wij de campagne(s) bij en spelen we in op optimalisatiekansen. Aan het eind van elke maand ontvang jij duidelijk overzicht van de resultaten zodat jij precies weet wat de return on ad spend (ROAS) is. Zo houden we een voorsprong op de concurrentie en blijven we continue de belangrijkste doelen behalen.

5.

Tussentijds evaluatiegesprek

Maandelijks ontvang je een overzichtelijke rapportage met daarin de statistieken en behaalde resultaten. Je krijgt gedetailleerd per type campagne inzicht in de return on ad spend (ROAS), kosten per conversie en behaalde omzet of aantal conversies. Bovendien geven we advies over nieuwe kansen en ideeën om je campagnes te versterken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Klaar om jouw online zichtbaarheid te vergroten en je advertentiecampagnes naar een hoger niveau te tillen? Onze SEA-experts staan klaar om je te helpen. Wacht niet langer en reserveer nu een gratis adviesgesprek. Samen kunnen we jouw online succes verwezenlijken.

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Veel gestelde vragen over Google Ads uitbesteden

Zoekmachine adverteren (SEA) is een manier van adverteren via Google. Google Ads is een online advertentieplatform van Google waarmee bedrijven advertenties kunnen maken en tonen op Google Zoeken, YouTube, en andere websites binnen het Google Display Netwerk. Met Google Ads kunnen adverteerders hun advertenties targeten op specifieke zoekwoorden, demografische gegevens, locaties en interesses van gebruikers, en betalen ze alleen wanneer gebruikers daadwerkelijk op hun advertenties klikken.

Het uitbesteden van Google Ads aan een specialist als Digitalness biedt tal van voordelen. Je profiteert van onze expertise, ervaring en up-to-date kennis van de nieuwste trends en technieken. Dit resulteert in effectievere campagnes, een hogere ROI en meer tijd voor jou om je te concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Onze strategie begint met een grondige analyse van jouw bedrijf, markt en concurrentie. We werken nauw met je samen om je doelen te begrijpen en stellen vervolgens een op maat gemaakte strategie op. Dit omvat zoekwoordonderzoek, advertentieteksten, targetingopties en biedstrategieën om maximale resultaten te behalen.

Hoewel sommige resultaten snel zichtbaar kunnen zijn, zoals een toename in websiteverkeer, duurt het meestal enkele weken tot maanden om significante verbeteringen in conversies en ROI te zien. Consistente optimalisatie en monitoring zijn belangrijk voor langdurig succes.

Ja, transparantie is een kernwaarde bij Digitalness. Je ontvangt regelmatig gedetailleerde rapportages over de prestaties van je campagnes, inclusief belangrijke statistieken zoals klikken, vertoningen, conversies en kosten. Hierdoor heb je altijd inzicht in de voortgang en de resultaten van je advertenties.

We begrijpen dat budgetten kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele oplossingen en werken we samen met je om de beste manier te vinden om je budget effectief in te zetten. Of je nu wilt opschalen of juist wilt besparen, wij passen onze strategieën aan om aan jouw behoeften te voldoen.

Geen probleem! We kunnen je huidige campagnes evalueren en optimaliseren om betere resultaten te behalen. Ons team van experts kijkt naar je huidige instellingen, prestaties en strategieën om verbeterpunten te identificeren en te implementeren.

SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization) zijn beide belangrijk voor online zichtbaarheid, maar ze verschillen in aanpak. SEA omvat betaalde advertenties zoals Google Ads, terwijl SEO zich richt op het organisch verbeteren van je zoekresultaten. Ja, Digitalness biedt ook uitgebreide SEO-diensten om je algehele online aanwezigheid te versterken. Lees hier meer over SEO uitbesteden en lokale SEO.

Wij zijn gevestigd in Arnhem. We hebben in deze regio een groot aantal bedrijven waar wij voor werken. Echter werken wij landelijk en hebben we ook klanten in België. We hebben speciale pagina’s voor een aantal steden in onze regio. Denk hierbij aan Nijmegen, Zwolle en Apeldoorn.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?