Marketing
automation.

Het automatiseren van bepaalde online marketing strategieën zorgt er niet alleen voor dat er enorm veel tijd en moeite bespaard kan worden, het verbeterd ook de effectiviteit. Door marketing automation toe te passen, verhogen we belangrijke conversie percentages.

Het automatiseren van bepaald online marketing strategieën zorgt er niet alleen voor dat er enorm veel tijd en moeite bespaard kan worden, het verbeterd ook de effectiviteit. Door marketing automation toe te passen, verhogen we belangrijke conversie percentages.

marketing automation
Automation

Wat is marketing automation?

Marketing automation omvat het automatiseren van online marketing strategieën om de effectiviteit ervan te verbeteren. Marketing automation kan dus allerlei verschillende werkzaamheden omvatten. Bij Digitalness zetten we marketing automation alleen in om de online effectiviteit te verbeteren. Hiermee bedoelen we het efficiënter inrichten van online funnels met behulp van automatisering.

Bekijk onze succesverhalen

Ontdek hoe wij bedrijven hebben geholpen om hun online doelen te bereiken. Bekijk onze succesverhalen voor inspirerende cases en ontdek hoe wij onze expertise hebben ingezet om bedrijven te online laten groeien.

Energy Architects

Energy Architects is dé specialist voor het totaal verduurzamen van woningen, bedrijfspanden, en industrieterreinen. Deze 3 complexe doelgroepen dienen online goed bereikt te worden om het specialisme goed over te brengen. 

SEO –  Marketing automation

PuurConnect

PuurConnect is een allround leverancier en installateur van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars een VVE’s kunnen PuurConnect om gedegen advies vragen omtrent de laadmogelijkheden.

Webdesign – SEO –  Marketing automation

Hoe marketing automation effectief wordt

Lead opvolging

Marketing automation kan perfect ingezet worden om leads automatisch op te volgen. Op deze manier bespaar je veel handmatige handelingen om van een lead, een klant te maken. Ook kan het automatiseren van lead opvolging veel effectiever werken dan handmatige opvolging. Let wel op, dit geldt niet voor elk bedrijf en is echt afhankelijk van het aanbod en de doelgroep.

Lead kwalificatie

Het is belangrijk om te weten in welke fase een lead zich bevind. Is de lead al warm genoeg om een laatste sales belletje aan te wagen, of is de lead nog in een erg oriënterende fase. Door marketing automation in te zetten om leads te kwalificeren, weet je precies in welke fase een lead zich bevind. Dit kan het sales team enorm helpen.

Klantenservice

Ook de klantenservice kan gedeeltelijk met behulp van marketing automation effectiever gemaakt worden. Een AI gedreven chat bot is hier een voorbeeld van, maar ook het automatiseren van belangrijke (klantenservice gerelateerde) e-mails. Dit maakt de service effectiever en bespaard een hoop tijd. 

Lead funnel automatiseren

Op aanvraag

Voor bedrijven die effectiever om willen gaan met het online (sales) funnel proces

Klantenservice automatiseren

Op aanvraag

Voor bedrijven die een effectievere klantenservice willen inrichten

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wil je weten hoe marketing automation effectief in te zetten is voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Digitalness.

Wat kun je verwachten? Een vrijblijvend telefonisch gesprek met één van onze experts, waarin we jouw huidige situatie in kaart brengen en de kansen van marketing automation bespreken. Ontdek hoe je marketing automation kunt inzetten en daarmee de online effectiviteit kan verbeteren.

0 +
Succesvolle Trajecten
0 %
verbetering in rendement
0 +
Automatische e-mail reeksen
0 +
conversies
per dag

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?