Website laten maken Apeldoorn

Moderne, snelle en professionele websites voor een betaalbare prijs

Wil je een nieuwe website of je huidige site een moderne uitstraling geven? Bij Digitalness, dé specialist in het maken van websites in Apeldoorn, ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webshops.

Bij Digitalness zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webshops. Met onze expertise streven we ernaar om jouw online aanwezigheid te verbeteren en jouw verwachtingen te overtreffen.

Website laten maken Apeldoorn

Website laten maken Apeldoorn

Samen maken we er een succes van

Websitebouwer Apeldoorn

Wil je een nieuwe website of je huidige site een moderne uitstraling geven? Bij Digitalness, dé specialist in het maken van websites in Apeldoorn, ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webshops.

Bij Digitalness zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites en webshops. Met onze expertise streven we ernaar om jouw online aanwezigheid te verbeteren en jouw verwachtingen te overtreffen.

Website laten maken Apeldoorn

Webdesign

Moderne, snelle en professionele websites voor een betaalbare prijs

Website laten maken door een bureau in Apeldoorn

Bij Digitalness, dé expert in websiteontwikkeling in Apeldoorn, begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Als je op zoek bent naar een webdesigner in Apeldoorn om een website te laten maken, hoef je niet verder te zoeken. Wij bieden maatwerk ontwerpen die naadloos aansluiten bij jouw unieke wensen en doelen. Door ons te verdiepen in jouw bedrijf en doelgroep, creëren we een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Of je nu een kleine lokale ondernemer bent of een gevestigd bedrijf in Apeldoorn, je kunt op ons vertrouwen voor een website die jouw boodschap helder communiceert en jouw online aanwezigheid versterkt. Of het nu gaat om het laten maken van een website, een webshop of het opzetten van een online marketingstrategie. Digitalness staat klaar om jouw digitale ambities werkelijkheid te maken.

Laat ons je overtuigen

Vrijblijvend concept voor een nieuwe homepage

Ben je benieuwd naar hoe wij een nieuwe professionele website voor jouw bedrijf voor ons zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan.  Op basis van een introductiegesprek ontwerpen wij een concept homepagina om de uitstraling van een nieuwe website te visualiseren. Zo heb jij een goed beeld van wat je kan verwachten. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met onze vakmanschap en expertise. Een website laten maken was nog nooit zo effectief!
website laten maken

Maatwerk webdesign voor een betaalbare prijzen

Gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte websites

Niets is frustrerender dan het tegenkomen van een rommelige website online. Alles lijkt door elkaar te staan, het is onmogelijk om te vinden waar je naar op zoek bent, en sommige pagina’s laden zelfs niet eens. Grote kans dat je snel besluit om de website te verlaten en elders te zoeken. Dit is het laatste wat je wilt als het gaat om het bereiken van potentiële klanten. Het zou zonde zijn om klanten te verliezen voordat ze zelfs maar de kans hebben gehad om kennis te maken met jouw product of dienst.

Bij Digitalness begrijpen we dit maar al te goed. Daarom streven we ernaar om het tegenovergestelde te bieden. Met een modern, op maat gemaakt design dat gebruiksvriendelijk en gericht is op resultaten, zorgen wij ervoor dat je de resultaten zult behalen die je verwacht. 

Hoe gaan wij te werk?

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. We gaan in gesprek over het aanbod, het onderscheidende vermogen en belangrijke unique selling points. Dit legt de basis vast voor de kern van de nieuwe website. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe website visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de website er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige website, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de website en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe website. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de website. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de complete website bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De website wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw website opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Cases

Cases

Ontdek wat we hebben gerealiseerd in Apeldoorn en omgeving

Website laten maken Apeldoorn, een professionele website voor een mooie prijs

Basic

€1095

Premium

€1495

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw site eruit moet komen te zien Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Hosting & support

website hosting

Bewezen strategieën met aantoonbare resultaten

Al onze online marketing werkzaamheden op een rijtje

De websitebouwer van Apeldoorn

Als ervaren websitebouwers in Apeldoorn zetten wij sterk in op efficiënt en doelgericht werken. Dit resulteert niet alleen in aangename samenwerkingen, maar ook in uitstekende resultaten! Wanneer je ervoor kiest om bij ons een nieuwe website te laten bouwen, volgen we een doordachte aanpak. 

We stemmen onze workflow nauwkeurig af op jouw behoeften, wat zorgt voor een vlot proces zonder onnodige vertragingen. Onze prioriteit ligt bij transparantie en duidelijke communicatie vanaf het allereerste contact, zodat je altijd precies weet wat je kunt verwachten. Dus wil jij je website laten maken in Apeldoorn? Kies dan voor Digitalness. 

Pas je website zelf aan

Bij Digitalness gebruiken we WordPress, een toonaangevend CMS-systeem dat zorgt voor een professionele, toekomstgerichte website. Dit platform stelt jou in staat om, naarmate je bedrijf groeit, je website gemakkelijk zelf te beheren en aan te passen. Of je nu kleine updates zelf wilt uitvoeren of grote uitbreidingen door ons team wilt laten realiseren, de keuze is aan jou.

Integreer je favoriete tools

Wij begrijpen het belang van een geïntegreerde digitale ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat je nieuwe website of webshop naadloos kan koppelen met de software die je dagelijks gebruikt. Of het nu gaat om boekhoudprogramma’s, CRM-systemen, betaalplatformen, sociale media, e-mailmarketingtools, affiliate netwerken, of logistieke diensten – wij maken het mogelijk.

Uitstekende vindbaarheid in Google

Een nieuwe website die snel door Google wordt gevonden en hoog scoort, is essentieel. Bij Digitalness begrijpen we dit als geen ander. Daarom integreren we direct van het begin al SEO aspecten in het ontwerp van je website. Zo ben je verzekerd van een sterke start in zoekmachines.

Mobiel, tablet en desktopvriendelijk

Wij garanderen dat jouw website perfect werkt op alle apparaten: smartphones, tablets en desktops. Ongeacht via welk apparaat jouw bezoekers je site benaderen, ze ervaren een naadloze en aantrekkelijke gebruikerservaring. Ons doel is om jouw bezoekers de beste digitale beleving te bieden.

Webshop laten maken Apeldoorn

Wil je geen website, maar juist een webshop laten maken in Apeldoonr? Bij Digitalness ben je aan het juiste adres! Het creëren van een aantrekkelijke webshop is pas het begin. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies. Door slimme inrichting moedigen we jouw bezoekers aan om actie te ondernemen en aankopen te doen, waardoor jouw webshop een effectief verkoopkanaal wordt.

Door onze expertise te combineren met jouw visie, creëren we een online winkel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een krachtige motor voor conversies vormt.

online marketing bureau apeldoorn

Vrijblijvend advies

Een website laten maken in Apeldoorn? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

We denken graag met je mee om het maximale uit jouw online groei potentieel te halen. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs en laat je meenemen in de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

bedrijven geholpen
0 +
Websites in beheer
0 +
Online bezoekers per dag
0 +
conversies per dag
0 +

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Veelgestelde vragen website laten maken Apeldoorn

Op de pagina “Website laten maken Apeldoorn” biedt Digitalness een helder overzicht van de kosten voor het ontwikkelen van een nieuwe website. We begrijpen dat elke ondernemer uniek is, daarom hebben we verschillende pakketten samengesteld die voldoen aan diverse behoeften en budgetten:

 • Basic pakket: Voor een prijs van €1095 krijg je een compacte website met maximaal 5 pagina’s. Dit pakket is ideaal voor startende ondernemers of kleine bedrijven die een online aanwezigheid willen opbouwen zonder grote investeringen.
 • Premium pakket: Voor €1495 ontvang je een uitgebreidere website met tot 10 pagina’s. Dit pakket is perfect voor bedrijven die hun diensten of producten uitvoeriger willen presenteren.
 • Maatwerk websites: Als je specifieke wensen hebt of als je project complexer is, bieden we maatwerkoplossingen waarvan de prijs wordt bepaald op basis van de specifieke vereisten van jouw project.

Bij Digitalness streven we ernaar om transparantie en duidelijke communicatie te bieden vanaf het allereerste contact. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige start of een volledig op maat gemaakte website, wij staan klaar om je te helpen jouw online ambities in Apeldoorn te verwezenlijken

De kosten voor het laten bouwen van een webshop bij Digitalness variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest, waarbij alle opties volledig zijn geïntegreerd met WordPress WooCommerce en inclusief alle benodigde betaalkoppelingen:

 • Basic pakket: Voor €1495 krijg je een perfecte oplossing voor kleinere webshops, inclusief tot 5 pagina’s.

 • Premium pakket: Met een prijs van €1995 is dit pakket ideaal voor uitgebreidere webshops en biedt het tot 10 pagina’s.

 • Maatwerk webshops: De prijs voor een maatwerk webshop wordt afgestemd op je unieke vereisten en de complexiteit van het project.

Elk van deze pakketten is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan verschillende behoeften en budgetten, variërend van basis webshops tot geavanceerde, volledig op maat gemaakte e-commerce oplossingen.

Het duurt gemiddeld 2 weken om een website te laten maken bij Digitalness. De tijd om een website te bouwen is als volgt opgedeeld:

 • Gemiddelde duur: Het maken van een website duurt gemiddeld 2 weken.
 • Startfase: Zodra jouw behoeften duidelijk zijn, begint ons team met de ontwikkeling.
 • Eerste versie: Binnen één week kun je de eerste versie van de website bekijken.
 • Feedbackproces: We nodigen je uit om de initiële versie te beoordelen en jouw feedback te geven.
 • Final touch: Jouw input is essentieel voor het afronden van het ontwerp.
 • Lancering: Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag.

Na de oplevering van je website door Digitalness zijn er inderdaad maandelijkse kosten verbonden, maar deze zijn bedoeld om jou volledig te ontzorgen. We nemen alle technische aspecten van jouw website of webshop uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf. Jouw website draait op een stabiele, supersnelle en goed beveiligde server. Dit omvat niet alleen hosting, maar ook regelmatig onderhoud, updates en back-ups om de integriteit en prestaties van je website te waarborgen. Dit alles wordt aangeboden voor een maandelijks bedrag tussen de €25 en €45, waardoor je de zekerheid hebt van een continu goed functionerende en veilige online aanwezigheid.

Waarom zou je voor Digitalness kiezen als jouw websitebower in Apeldoorn? Als experts in het maken van websites in Apeldoorn begrijpen we het belang van een krachtige online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Wanneer je een website wilt laten maken in Apeldoorn, zorgen wij voor een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij jouw unieke wensen en doelen. We gaan diep in op de kern van jouw bedrijf en doelgroep om een website te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu een kleinere lokale ondernemer bent of een gevestigd bedrijf in de regio, je kunt vertrouwen op Digitalness voor webdesign dat jouw boodschap helder communiceert en jouw digitale aanwezigheid versterkt.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?