Professionele website laten maken

Professioneel webdesign: laat ons jouw website tot leven brengen.

website laten maken

Professionele website laten maken

website laten maken
Webdesign

Een nieuwe professionele website laten maken.

Bij Digitalness, dé specialist in professionele websites bouwen, begrijpen we hoe belangrijk een sterke online aanwezigheid is voor jouw bedrijf. Als je een website wilt laten maken, zorgen wij voor een op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en doelen. We duiken in jouw bedrijf en doelgroep om een website te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Of je nu een lokale ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, je kunt op ons vertrouwen voor een website die jouw boodschap duidelijk overbrengt en jouw online aanwezigheid versterkt. Veel ondernemers zijn benieuwd naar een professionele website laten maken kosten, een overzicht hiervan vindt je hier

Laat ons je overtuigen

Vrijblijvend concept voor een nieuwe homepage

Ben je benieuwd naar hoe wij een nieuwe professionele website voor jouw bedrijf voor ons zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan.  Op basis van een introductiegesprek ontwerpen wij een concept homepagina om de uitstraling van een nieuwe website te visualiseren. Zo heb jij een goed beeld van wat je kan verwachten. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met onze vakmanschap en expertise. Een website laten maken was nog nooit zo effectief!
website laten maken

Onze werkwijze.

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. We gaan in gesprek over het aanbod, het onderscheidende vermogen en belangrijke unique selling points. Dit legt de basis vast voor de kern van de nieuwe website. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier waarin we nog wat relevante informatie vastleggen die nodig is om een start te kunnen maken met de ontwikkeling.

Bij Digitalness begrijpen we dat het belangrijk is om te zien wat je kan verwachten. Daarom beginnen we met een vrijblijvend concept homepage. In dit concept wordt de stijl van de nieuwe website visueel gemaakt en krijg je een goed beeld van hoe de website er in de basis uit komt te zien. Voordat we aan de slag gaan met de volledige website, creëren we dus een preview op basis van jouw wensen en ideeën.

Na het bekijken van het homepage concept, plannen we een strategisch gesprek in om het concept te bespreken. Dit kan persoonlijk bij ons op kantoor, op jouw locatie of online, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw visie, de keuzes die we hebben gemaakt, de huisstijl op de website en eventuele andere toevoegingen en/of aanpassingen voor het vervolg van de nieuwe website. Samen werken we aan het definiëren van het beste resultaat.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, gaat ons team aan de slag met de ontwikkeling van de website. Binnen één tot twee weken kan je al de eerste versie van de complete website bekijken. We nodigen je uit om samen met ons de initiële versie te bespreken, zodat we jouw feedback kunnen verwerken en de laatste hand kunnen leggen aan het ontwerp. Bij Digitalness waarderen we jouw input en je kunt altijd aangeven wat je nog mist of wilt aanpassen. De website wordt volledig op maat gemaakt en dus is altijd alles mogelijk!

Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag. Direct na de lancering zorgen we ervoor dat de pagina’s op jouw website opgenomen worden in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo, altijd afgestemd op relevante zoektermen.

Cases

Hierbij een greep uit ons werk.

Dé website bouwer van Arnhem & omgeving.

Als dé nummer 1 websitebouwer, helpen wij ondernemers zoals jij met het maken van professionele websites. Ben je op zoek naar een website, waar je ook gevestigd bent? Ontdek hoe Digitalness andere bedrijven heeft geholpen met hun online aanwezigheid. Hier zijn enkele voorbeelden van klanten die dankzij ons webdesign nu trots genieten van op maat gemaakte websites. Met talloze succesverhalen achter ons, zijn we ervaren in het ondersteunen van ondernemers bij het realiseren van hun online doelen.

Pas je website zelf aan

Bij Digitalness maken we gebruik van WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat zorgt voor een professionele en toekomstbestendige website. Dit platform geeft jou de vrijheid om je website zelf te beheren en aan te passen naarmate je bedrijf groeit. Of je nu kleine updates zelf wilt uitvoeren of grotere aanpassingen wilt laten doen door ons team, de keuze is aan jou. 

Integreer je favoriete tools

We begrijpen het belang van een naadloze digitale ervaring. Daarom zorgen we ervoor dat je nieuwe website of webshop moeiteloos kan worden gekoppeld aan de software die je dagelijks gebruikt. Of het nu gaat om boekhoudprogramma’s, CRM-systemen, betaalplatformen, sociale media, e-mailmarketingtools, affiliate netwerken of logistieke diensten – wij maken het mogelijk.

Uitstekende vindbaarheid in Google

Een nieuwe website die snel door Google wordt gevonden en hoog scoort, is van essentieel belang. Bij Digitalness begrijpen we dit als geen ander. Daarom integreren we vanaf het begin SEO aspecten in het ontwerp van je website. Zo ben je verzekerd van een sterke start in zoekmachines.

Mobiel, tablet en desktopvriendelijk

Wij zorgen ervoor dat jouw website perfect werkt op alle apparaten: smartphones, tablets en desktops. Ongeacht hoe jouw bezoekers je site benaderen, ze ervaren altijd een soepele en aantrekkelijke gebruikerservaring. Ons doel is om jouw bezoekers de beste digitale ervaring te bieden met onze op maat gemaakte website.

Professionele website laten maken, een nieuwe website voor een betaalbare prijs.

Basic

€1095

Premium

€1495

Maatwerk

Op aanvraag

Heb je speciale wensen, of weet je al helemaal hoe jouw site eruit moet komen te zien Neem dan contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je professionele website draaien op onze supersnelle en goed beveiligde server

Snel, veilig & altijd onderhouden

Hosting & support

website hosting
SEO specialisten in Arnhem

Professionele wordpress website laten maken.

Bij Digitalness denken we graag met je mee en creëren we websites die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. We geloven niet in statische visitekaartjes, maar in krachtige online tools die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ons team van webdesigners staat klaar om jou te helpen bij het laten maken van een website die niet alleen goed gevonden wordt in Google, maar ook jouw klanten blij maakt en zorgt voor extra aanvragen, verkopen en omzet.

Vraag een gratis homepage concept aan.

Benieuwd hoe jouw nieuwe professionele website eruit kan zien? Vraag vandaag nog jouw gratis homepage concept aan en ontdek de mogelijkheden. Het is 100% vrijblijvend, dus je hebt niets te verliezen. Laat ons je overtuigen met ons vakmanschap en expertise. 

Nieuwe websites
0 +
Nieuwe webshops
0 +
Weken levertijd
0
Tevredenheid
0 %

Veel gestelde vragen website laten maken.

Wanneer je besluit om jouw online marketing strategie naar een next level te brengen, heb je vast nog een aantal vragen. Staan jouw vragen hier niet tussen? Neem dan zeker eens contact met ons op om het te bespreken.

Bij Digitalness variëren de kosten voor het laten maken van een website afhankelijk van de verschillende pakketten:

 • Basic pakket: €1095, ideaal voor kleinere sites, omvat tot 5 pagina’s.
 • Premium pakket: €1495, geschikt voor grotere websites, biedt tot 10 pagina’s.
 • Maatwerk websites: Prijs bepaald op basis van specifieke behoeften en complexiteit.

Deze pakketten zijn ontworpen om aan diverse behoeften en budgetten te voldoen, van eenvoudige tot meer geavanceerde en gepersonaliseerde websites

De kosten voor het laten maken van een webshop bij Digitalness zijn afhankelijk van het gekozen pakket, waarbij alle opties volledig geïntegreerd zijn met WordPress WooCommerce, inclusief alle benodigde betaalkoppelingen:

 • Basic pakket: €1495, perfect voor kleinere webshops, inclusief tot 5 pagina’s.
 • Premium pakket: €1995, ideaal voor uitgebreidere webshops, biedt tot 10 pagina’s.
 • Maatwerk webshops: De prijs wordt afgestemd op de unieke vereisten en complexiteit van het project.

Elk van deze pakketten is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan verschillende behoeften en budgetten, variërend van basis webshops tot geavanceerde, volledig op maat gemaakte online winkeloplossingen.

Het duurt gemiddeld 2 weken om een website te laten maken bij Digitalness. De tijd om een website te bouwen is als volgt opgedeeld:

 • Gemiddelde duur: Het maken van een website duurt gemiddeld 2 weken.
 • Startfase: Zodra jouw behoeften duidelijk zijn, begint ons team met de ontwikkeling.
 • Eerste versie: Binnen één week kun je de eerste versie van de website bekijken.
 • Feedbackproces: We nodigen je uit om de initiële versie te beoordelen en jouw feedback te geven.
 • Final touch: Jouw input is essentieel voor het afronden van het ontwerp.
 • Lancering: Voordat we jouw website lanceren, voeren we grondige tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. We zorgen ervoor dat eventuele op- of aanmerkingen zijn verwerkt. Zodra alles is geoptimaliseerd, lanceren we jouw gloednieuwe website binnen slechts één dag.

Na de oplevering van je website door Digitalness zijn er inderdaad maandelijkse kosten verbonden, maar deze zijn bedoeld om jou volledig te ontzorgen. We nemen alle technische aspecten van jouw website of webshop uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf. Jouw website draait op een stabiele, supersnelle en goed beveiligde server. Dit omvat niet alleen hosting, maar ook regelmatig onderhoud, updates en back-ups om de integriteit en prestaties van je website te waarborgen. Dit alles wordt aangeboden voor een maandelijks bedrag tussen de €25 en €45, waardoor je de zekerheid hebt van een continu goed functionerende en veilige online aanwezigheid.

Digitalness biedt niet alleen professioneel webdesign, maar ook een persoonlijke aanpak, uitstekende klantenservice en expertise in het bouwen van websites en webshops die voldoen aan jouw behoeften en doelen.

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?