Contentmarketing

Het schakelstuk van de online boost waar je naar op zoek bent. Bereik jouw doelgroep met goede content en wees interessant voor je potentiële klanten.

Waarom contentmarketing het schakelstuk is van elke online marketing strategie

”Content is king”. Zomaar een van de vele uitspraken die bekende succesvolle ondernemers hebben gedaan over contentmarketing. Die vele uitspraken zijn geen onzin! Contentmarketing is namelijk het schakelstuk tussen de verschillende online marketing activiteiten die je onderneemt.

Kortom, door de juiste en beste contentstrategie toe te passen en daarmee waarde te creëren voor je doelgroep, zul je na verloop van tijd een boost in de resultaten van je online marketing activiteiten

contentmarketing-digitalness-copywriting-arnhem-onlinemarketing
contentmarketing-digitalness-copywriting-arnhem-onlinemarketing

Eén contentmarketing strategie voor elk communicatiekanaal

Je kunt unieke content door ons laten schrijven gericht op jouw doelgroep. Zo zijn er veel opdrachtgevers waarvoor wij met wekelijkse content waarde leveren voor hun doelgroep. Zowel voor de website, als voor de social mediakanalen en e-mailmarketing campagnes.

Uniek

Unieke content is niet alleen belangrijk voor zoekmachines, maar ook voor je bezoekers. Zij zijn namelijk op zoek naar betrouwbare, relevante en boeiende informatie.

Doelgroepgericht

Content marketing vereist discipline en commitment. Kwalitatieve content is relevant, behulpzaam en meeslepend. Zoekmachines zijn hier dol op. Maar nog belangrijker: het versterkt de relatie tussen de doelgroep en je bedrijf.

Contentmarketing is duurzaam

Een goed ingerichte en geoptimaliseerde blog met sterke content? Het duurt even om zo’n “content hub” uit te bouwen, maar als je erin slaagt dan trek je nog maanden en jaren na het publiceren van je blog posts relevant zoekverkeer en klanten aan.

ContentMARKETING bij Digitalness

In 2022 hebben wij

1 +
Blogs geschreven
1
Websites
1 +
Mensen bereikt

Contentstrategie voor website of webshop

Voor je website of webshop kunnen we conversiegerichte teksten schrijven. Zo genereer je meer omzet uit je huidige bezoekers. Daarnaast zullen deze teksten direct geoptimaliseerd kunnen worden voor Google. Zo wordt je ook direct beter vindbaar via relevante zoekwoorden.
 
Om vervolgens nieuwe waarde en unieke content te blijven geven aan je doelgroep, kan je ervoor kiezen om op wekelijkse basis informatieve blogs te publiceren. Wij schrijven deze blogs voor je waardoor je via nieuwe relevante zoekwoorden gevonden kan worden op Google. Daarnaast is het een interessante mogelijkheid om nieuwe leads en/of klanten te genereren.
digitalness-arnhem-onlinemarketing-digital
Social media advertising

Content strategie voor social media kanalen

Meer volgers op je social media kanalen krijgen? Het is iets wat iedereen wel zou willen maar niet iedereen zomaar lukt. Door unieke waardevolle content te delen via je social media kanalen, zal je merken dat je meer betrokkenheid creëert bij je posts, wat uiteindelijk zal leiden tot meer volgers. Belangrijk is wel dat de content relevant is en waarde toevoegt voor jouw volgers. Daarnaast zal je ervoor moeten zorgen dat je herkenning en verwachting creëert.
 
Met een duidelijke contentkalender helpen we jou om dit te realiseren. Met verschillende thema’s op vaste momenten in de week, geven we de volgers wat ze willen. We geven ze waardevolle content die ze herkennen aan jouw huisstijl en het thema dat we hebben geïntroduceerd. De content is waardevol op zowel je reguliere posts als voor advertising!

Content strategie voor e-mail marketing

Je leads converteren tot nieuwe klanten is vaak de laatste stap van elke sales funnel. Oké, er komt nog aftersales bij kijken, maar het converteren van leads is een belangrijke stap voor elk bedrijf. Wanneer jij veel leads met e-mailadressen verzameld, is het verstandig om te starten met e-mailmarketing. D.m.v. e-mails overtuig je jouw leads om over te gaan tot actie, en ja ook daarvoor zul je unieke & waardevolle content nodig hebben.
 
Wij kunnen je helpen met het opstellen van een op resultaat gerichte e-mailmarketingcampagne. We weten precies wanneer we welke soorten e-mails we moeten sturen en hoe we deze zo inrichten dat de leads ook overtuigd raken.
 
Heb je al één of meerdere e-mailmarketingcampagnes lopen, dan kunnen we ook hiervoor de content optimaliseren!
professionele-webshop-laten-bouwen


Contentstrategie website/webshop

Op aanvraag

Inclusief zoekwoordenonderzoek


Contentstrategie
social media

Op aanvraag

Gratis contentkalender


Contentstrategie
e-mailmarketing

Op aanvraag

Volledig vormgegeven e-mails

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

''Content is king''

Optimaliseer je content en kom hoger in Google, genereer meer gratis websitebezoekers en verhoog je omzet!
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?