Online marketing in de technische sector

Ben jij eigenaar of marketingmanager bij een bedrijf in de technische sector en ben je op zoek naar een online marketing partner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Digitalness hebben we diverse opdrachtgevers in deze branche. Denk hierbij aan bedrijven in de verduurzaming, elektrotechniek, installatiebedrijven, inspecteurs en adviseurs. 

Online groeien in de techniek & verduurzaming

We merken dat steeds meer bedrijven in de technische sector inzetten op online marketing. Een goede online marketingstrategie kun je namelijk gericht inzetten op het werven van nieuwe klanten, leads en aanvragen. Bij de perfecte strategie hoort een goede en vindbare website, gerichte campagnes, lead generators et cetera.

Je eigen online marketeer op afstand

Een goede online marketing aanpak vereist specifieke kennis. Digitalness biedt de oplossing voor jouw bedrijf: een eigen online marketeer op afstand. Een oplossing die bij al onze opdrachtgevers zeer succesvol is! Als klant heb je een vast aanspreekpunt en beschik je over een team van twee online marketingspecialisten met een bewezen trackrecord. Iedere opdrachtgever heeft een volledig op maat gemaakt marketingpakket- en aanpak.

Je kunt Digitalness ook wel zien als een verlengstuk van jouw bedrijf. Bij veel opdrachtgevers worden wij ‘’de online marketingafdeling’’ op afstand. Wij bieden specialistische online marketingkennis, zorgen voor de uitvoering en zijn verantwoordelijk voor de resultaten.

*Online marketing kost vaak minder dan ondernemers denken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijven in de techniek en verduurzaming

In 2021 hebben wij

1
Nieuwe opdrachtgevers uit deze branche
1 %
conversiegroei: Leads, klanten, aanvragen
1 %
Garantie op online groei

Waar ben je precies naar op zoek?

  • Een technisch tekstschrijver. Lees hier meer over contentmarketing.
  • Een Google Ads specialist in de technische sector. Klik hier voor meer informatie over adverteren in Google.
  • Iemand die jouw online vindbaarheid (SEO) kan verbeteren. Lees meer op onze SEO pagina.
  • Je complete online marketing strategie onder handen laten nemen? Denk aan een online sales funnel en verschillende lead generators.
  • Een conversie specialist. Haal nog meer uit je websitebezoekers. Genereer meer klanten, leads en offerte aanvragen. Lees hier alles over conversie optimalisatie.

Onze werkwijze

Nadat het eerste contact is gelegd, plannen we graag een kennismakingsgesprek in. Bij ons, bij jou of online: dat is aan jou. Tijdens het gesprek brengen we in kaart waar jij nu staat op het gebied van online marketing, maken we inzichtelijk wat je wilt bereiken en proberen we al een kort plan van aanpak te maken. Samen komen we tot het beste resultaat!

Na het kennismakingsgesprek gaat ons team gelijk aan de slag met het opstellen van een plan van aanpak. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar het eindresultaat. Gelukkig hoef je niet lang te wachten, want na 1 week zetten wij ons plan al naar je door. Samen met jou nemen het plan door en kijken we waar we eventueel nog wat missen of juist moeten weghalen. Wij staan altijd open voor ideeën van jouw kant en je kunt dus gerust aangeven wat jij nog mist. Wanneer het definitieve plan er is gaan wij aan de slag om jouw bedrijf een online boost te geven.

We starten met het neerzetten van een goede basis. Dit is eenmalig wat meer werk. Vaak kunnen we daarna al gelijk ondersteuning bieden voor een paar uur per week, waardoor de kosten vaak lager zijn dan ondernemers van tevoren inschatten. Je hebt als het ware je eigen online marketing specialist in je team. Wanneer je ons nodig hebt, bel of mail je ons. Wij handelen snel en zijn flexibel. De ervaring leert dat de juiste inzet van online marketing meer oplevert dan dat het kost. Daarnaast werken we heel resultaatgericht, waardoor onze inzet meer oplevert, dan wat het kost. Uiteindelijk willen onze klanten over het algemeen omzetgroei realiseren, dat is onze focus.

Nadat de basis is opgezet, werken wij periodiek aan jouw online marketingactiviteiten. We blijven constant de resultaten meten en optimaliseren waar nodig. Wij vinden het fijn om periodiek een meeting te houden, waar we de resultaten en andere actuele onderwerpen bespreken.

Wat kost het je gemiddeld?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte en duur van het project. We starten met het neerzetten van een goede basis. Dit is eenmalig wat meer werk. Vaak kunnen we daarna al gelijk ondersteuning bieden voor een paar uur per week, waardoor de kosten vaak lager zijn dan ondernemers van tevoren inschatten. Je hebt als het ware je eigen online marketing specialist in je team. Wanneer je ons nodig hebt, bel of mail je ons. Wij handelen snel en zijn flexibel. De ervaring leert dat de juiste inzet van online marketing meer oplevert dan dat het kost. Daarnaast werken we heel resultaatgericht, waardoor onze inzet meer oplevert, dan wat het kost. Uiteindelijk willen onze klanten over het algemeen omzetgroei realiseren, dat is onze focus.

Onze klanten uit de techniek & verduurzaming

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Stel hier je vraag

Heb je een vraag? Stel hem dan gerust! Wij proberen alle vragen binnen 24uur te beantwoorden. Heeft je vraag spoed? Bel ons dan.

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

ONZE SPECIALISTEN ZITTEN KLAAR OM JOUW BEDRIJF EEN BOOST TE GEVEN OP HET GEBIED VAN ONLINE MARKETING

Scroll naar top
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?