Branding & huisstijl

Een logo en online branding is samen met je merknaam het eerste waar klanten je aan zullen herkennen, een unieke huisstijl zal dus direct invloed hebben op je naamsbekendheid. Advies of hulp nodig bij het ontwerpen van je huisstijl? De specialisten van Digitalness kunnen je hierbij helpen.

Waarom een huisstijl laten ontwerpen?

De huisstijl van jou bedrijf of merk is samen met de naam het gene waar klanten en potentiële klanten je aan herkennen. Een professionele & unieke huisstijl is dus van belang om meer naamsbekendheid op te bouwen. Wanneer bijvoorbeeld jouw logo ergens getoond wordt, wil je dat je logo een bepaald beeld en gevoel oproept bij je klanten. Op deze manier zullen ze vaker aan jou bedrijf of merk denken en zullen ze sneller terug komen. 

Het is daarom van belang dat de huisstijl simpel is, maar toch onderscheidend. Wanneer je beschikt over een professionele huisstijl, kun je deze op allerlei verschillende marketinguitingen tonen om zo je naamsbekendheid een boost te geven.

Een professionele huistijl ontwerpen zonder verstand te hebben van grafische vormgeving

Het is mogelijk met Digitalness.

Geen kennis nodig

Zonder enige kennis toch een professioneel ogende huisstijl

Goede toevoeging op je marketing uitingen

Upgrade je nieuwsbrief, promotievideo's etc. (Potentiële) klanten zullen je merk hierdoor gaan herkennen

Naamsbekendheid

Vergroot je naamsbekendheid door een beeld aan je merk toe te voegen

Social media advertising
huisstijl-en-onlinebranding-digitalness

Waarom je huisstijl laten ontwerpen door Digitalness?

Aanpassingsmogelijkheden na elk concept

Nadat we contact hebben gehad over jouw wensen, zullen we binnen de afgesproken termijn een aantal concepten naar je opsturen. Jij kiest het concept dat het meest lijkt op jouw gewenste resultaat en je hebt de mogelijkheid om ons dingen te laten aanpassen. Wij willen natuurlijk dat jij 100% tevreden bent met je nieuwe huisstijl.

100% tevredenheidsgarantie

Bij Digitalness willen we alleen 100% tevreden klanten en daar doen we alles voor. Niemand betaald voor iets voordat je weet wat je gaat krijgen. Bij ons betaal je dus pas achteraf voor jouw huisstijl wanneer je er 100% tevreden mee bent.

Betaalbaar een huisstijl laten ontwerpen

Bij ons zal je niet geconfronteerd worden met torenhoge kosten, wel met eerlijke en betaalbare prijzen. Voor het ontwerpen van een logo hebben we een vaste prijs. Voor het laten ontwerpen van een complete huisstijl of specifieke reclame uitingen maken we offertes op maat!

Een merk zonder huisstijl is als een mens zonder kleren. Kleding zegt soms veel over een persoon, een huisstijl zegt veel over een merk.

Zorg dat jouw huisstijl een goed gevoel oproept bij jouw doelgroep!


Logo

€75,-

Professioneel bedrijfs- en/of merklogo 


Complete huisstijl

Op aanvraag

Voor de ultieme klantbelevenis


Reclame uitingen

Op aanvraag

Focus op herkenning en overtuiging

Onze werkwijze

Wanneer je besluit om via Digitalness je huistijl te laten ontwerpen, zullen we eerst kort kennis maken. We komen graag meer te weten over jouw bedrijf en/of merk. Nadat we genoeg informatie hebben, zullen we vaststellen wat jou voorkeuren zijn in een nieuwe huisstijl. Wanneer dit helemaal duidelijk is zal onze grafische vormgever beginnen met een eerste ontwerp. 

Al onze ontwerpen worden gemaakt met Adobe Photoshop.

Een eerste ontwerp is gemaakt en deze zullen wij binnen het afgesproken termijn terugkoppelen. Op dit moment hoef je nog nergens voor te betalen en zullen we bespreken of er nog dingen aangepast moeten worden. Het is belangrijk om te weten dat wij willen dat jij 100% tevreden bent en pas stoppen met aanpassen wanneer je daadwerkelijk 100% tevreden bent. In een gesprek kan je aangeven of er dingen aangepast moeten worden of dat er een heel nieuw concept gemaakt moet worden.

Na eventueel een aantal aanpassingen is het zover. Je bent 100% tevreden over het eindresultaat en wij zullen de huisstijl aan jou overdragen, afhankelijk van je pakket, passen we direct je website of webshop aan. Voor dit moment heb je nog niks hoeven te betalen. We vragen je dan ook pas om na dit moment de betaling in gang te zetten.  Mocht je achteraf toch nog iets aangepast willen hebben, is dit altijd bespreekbaar.

Je kan aan de slag met je nieuwe huisstijl, omdat wij je online marketing partner zijn, blijven we met je verbonden!

Onze klanten

Interessante cases met aantoonbare resultaten

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze specialisten zitten klaar om jouw bedrijf een boost te geven op het gebied van online marketing
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo👋
Kunnen we je ergens mee helpen?